• a 101 sütüdür. bim in dost sütüne 10 basar. aç, kapa, at dolaba 1 hafta 10 gün dayanır. zor günlerin dayanıklı sütüdür.
  • sütü çok seven bir insan olarak içemediğim sütlerden birisi. zaten sağolsun bu paket sütler tatlarını bozduğu için artık direk memeden içiyoruz sütü.
  • a101 marketlerinde satılan süt markası.
  • bir litresini fiyatı bir litre erikli suya eşit olan süttür.
    sudan ucuzdur.
  • ekşi süt
  • en beğendiğim süt markası.
    çiftlik ve pınar dahil birçok markayı denedim ancak en güzeli bile günlük birşah yanında cok yetersiz kalıyor.
  • günlük sütleri yenilenmiş olan marka. öncekini beğenmediğim için almazdım ancak yenisinin hem üretici firması hemde kutusu değiştiği için denemek istedim ve beni kalite anlamında çok şaşırttı. tadı ve kıvamı hemen hemen sek günlük'ün kutu olanı ile aynı. zaten kutusunuda aynı yapmışlar kapağına kadar.
  • su kıvamında ve her gün yatmadan önce süt içen insanın asla beğenmeyeceği içecek.

    üreticisi danone ama danone markalı sütün yanından bile geçemez. o yüzden yarı yarıya fiyat farkı var.

    ucuz etin yahnisi için şöyle böyle diyooolllaa!

    ama bak dost süt için aynısını diyemem. o çok daha iyi. a101’in diğer ürünleri iyi olabilir ama sütü bozuk...
  • yağ oranı %3.4 idi (ki bu da uht sütler arasında en iyilerdendi) ama yeni kutularda yağ oranını %3.1'e düşürdüklerini gördüm. ayrıca kapağı da kalitesizleştirmişler, eskiden çevir aç kapaktı.

    hoş sattıkları fiyata bakınca adamlara da bir şey diyemiyorsun.
  • resmen evde süt tatlısı olduğu için üzüldüm bugün. beni bu hale düşürdü bu ürün.

    bunun laktozsuz olanından 3 kutu aldık denemek amaçlı. denemeye olan inancımı sorguladım bu süt yüzünden. o yüzden "beğendim" "sek sütten farksız" diye yapılan yorumların sponsorlu olduğuna inanıyorum.

    'niye' diye soracak olursanız; bir kere bir süt ürününü beğenmek için o ürünün sütten imal edilmiş olması gerekir. bunun paketinde süt yazıyor ama ben bunun süt olmadığına nerdeyse eminim. olsa olsa %80 oranında su katılmış süte şeker, pirinç unu gibi kıvam arttırıcı ne varsa basılmış sonra da ambalajlanmış bir ucube olur.

    biz dün bu üründen (ürün diyorum artık süt denmez buna) tatlı yapmaya çalıştık. yapanlar bilir normalde süte şeker, un, yağ katarsın muhallebi kıvamında bir şey olur. bu bozulmuş süt kıvamına gelebildi ancak, daha fazla katılaşamadı. zaten tadına bakınca hemen anlıyorsun niye katılaşmadığını. sütten pirinç unu tadı gelir mi ya?

    almayın aldırmayın. varsın süt pahalı olsun.
hesabın var mı? giriş yap