• kadin olanlari heteroseksuel erkek icin threesome umudu, homoseksuel erkek icin doyumsuz frijit, homoseksuel kadin icin baglanilmamasi gereken gizli hetero, heteroseksuel kadin icinse mutlaka gizli hayranidir.
  • arada kalmış homoseksüellerdir. bir türlü karar veremezler. özgüvenleri düşüktür toplum içinde kendilerini ifade edemeyip genelde toplumun istediği yönde bir davranış çizmeye çalışırlar. cinselliğe çok düşkünlerdir,kimilerinde hayvanlara karşı bile cinsel istek görülür.. dermişimmm,şaka şaka. cinsel yönelim,tercih vs ne dersen de. herkes gibi insan...

    ama bir şey demek istiyorum özellikle kadınlar da görmeye başladım: heteroseksüel kadınlar cool görüneyim diye kendilerini biseksüel olarak tanıtıyorlar. evet canıms sen biseksüelsin çok coolsun sen aşmışsın ayrıca da deistsin.
  • ambiseksüel.

    biseksüel* boylarındasın.

    lezbiyen* ve biseksüelleri birlikte tanımlamak için güzel bir yarı-kısaltma: lezbiseks. kezban lezbiyenler içinse kezbiyen denebilir. (bkz: lezbiyen/@ibisile)

    lezbiseks* üzerinden ibne biseksüellere ibnebiseks diyebiliriz. ibnebiseksi ise ibiseks* diye değiştirelim, sadeleşsin.

    "freud'un gönlünde muhafazakar breuer'in yerini, daha ele avuca sığmaz fliess almıştı; fliess'in insanların doğuştan biseksüel olduğuna inanması freud için son derecede rahatlatıcıydı." adam phillips - freud olmak bir psikanalistin gelişimi

    (bkz: bisse)
    (bkz: frida kahlo)
    (bkz: josephine baker)
    (bkz: katherine mansfield)
    (bkz: paulo paolides/@ibisile)
    (bkz: jean-michel basquiat)
  • kesinlikle aşkın en doğru tanımıdır. sonuçta insan birine aşık olduysa bu aşk karşıdakinin cinsiyeti ile ilgili bir durum değildir. insan karaktere, kişiliğe aşık olur ve karakterin ya da kişiliğin cinsiyeti yoktur. dışarıdan bakınca bu tarz tercihler erkeklerde pek hoş durmaz çünkü hayal gücü çokta objektif değildir. halbuki iki kızın öpüşmesi ne kadar seksi bir şeyse iki erkeğin öpüşmeside o kadar normaldir.
  • eger muhafazakarlik genlerime, bilincaltima/ustume, aklima, fikrime ve kalbime bu kadar kodlanmis olmasaydi kesin biseksuel olurdum.

    kadin bedeni de erkek bedeni de mucize gibi. neden ikisi birden sevilmesin?
  • kararsızlığı fırsata çevirmek
  • herkes biseksüeldir, sadece inkar edenlerin sayısı çok fazla
  • bildigim tek bir sey var sozkonusu insansa eger ya siyah ya beyaz mumkun degildir; insan her daim gri zondadir. ınsan kadar komplike bir organizmanin siyahsa kesinlikle siyah, beyazsa kesinlikle beyaz kadar net bir noktada durabilecegini dusunmuyorum. ozetle herkesin biseksuel egilimleri mutlak olarak vardir.
  • "bilim insanları her insanda ikisinden de biraz olduğunu söylüyor."
  • tüm insanların biseksüel olduğuna dair bir söylem var. ben bu cümleyi makul buluyorum. makul olmayan şey hetero'ların bu durumu inkar ediyor olmak zorunda oluşu.

    hetero'nun bisesks'lerin yönelimi için önyargıları ne kadar abuk subuksa, bu "inkar" önyargısı da o kadar abuk subuktur. biyolojik olarak tüm insanların bi seksüel olması makul, ama bunu böyle yaşamak gibi bir zorunlulukları yok. aseksüel olabilecekleri gibi, hetero da olabilirler. bu yalnızca onları ilgilendiren bir hal. bu hal'in nedeni de, sonucuda onları ilgilendiriyor. bir ömür hetero yaşayabilirler, varoluşlarının bi kısmı ile yüzleşmeyebilirler. bu da kimseyi ilgilendiren bir husus değil.

    nasıl ki, başkaları biseksüellerin yaşamlarını, kendi kabullerine göre yargılamamalıysa, hetero'ların heteroluklarnı iknar, ret, olmamışlıkla açıklamaya kalkmamak lazım. bu da talep ettiğin saygı'nın muadilini kendin gibi olmayana göstermekten öte bir şey değil. epey basit yani aslında.
hesabın var mı? giriş yap