• bisikletli kuryelik hizmetini ilk ankara'da sunan alternatif şehir içi kargo.

    "ülkemizde pek yaygın olmayan bu işi, ankara’da başlatmak, insanlara tanıtmak ve kullandırmak, bisikletli yaşam kültürünü az da olsa yaymak için böyle bir işe soyunduk.

    “son zamanlarda artan fosil yakıt kullanımı ve olumsuz sonuçları”na karşı ne yapabiliriz diye düşündük ve bisikletkurye’yi kurduk..

    küçük eşya, her türlü evrak, tahsilat, teslim alma gibi hafif işleri, bisikletlerimiz ve profesyonel bisiklet lisanslı kuryelerimizle hallediyoruz, hem çevreyi kirletmiyoruz hem de işinizi kolayca, size çok masraf olmadan hallediyoruz.

    fiyatlandırma ise 20 km’ye kadar 7 ytl, 40 km’ye kadar 15 ytl’dir..

    gönderilerinize hiç bir zarar gelmeden gönderdiğiniz adrese teslim edilir..eğer gönderiye bir zarar gelirse müşteriye ürünün aynısı temin edilir, zararı karşılanır..

    bisikletkurye. sağlıklı, güvenilir, çevreci.."

    http://www.bisikletkurye.com/
  • yaklasık 20 gun sonra istanbul'da da faaliyete geçeceğini ögrendiğim hizmet.
    bugun kullanmayı düsünüyordum, başlamadık dediler, yıkıldım!

    neyse bekliyorum dört gözle.
  • sitelerinden gördüğüm kadarıyla, ankara'da faaliyet göstermeyen kurye şirketidir. bisiklete uygun olmayan ankara trafiğini düşününce hayırlı bir karar olmuş diyebiliyorum.

    faaliyet sahalarının (geçmişin bisiklet cenneti) eskişehir veya (düz ova) konya yerine yokuşları inişleri bol izmir ve istanbul'da olması memleketimdeki karbon emisyonuna duyarlılıktan çok işgücünün ucuzluğunu akla getirmiyor değil.
  • sarıyer'den adalar'a gitmek için 29 tl isteyen oluşum.. parasında falan değilim ama sarıyer'den bisikletle yola çıksalar 1.30 saat civarı kabataş'ta olurlar.. kabataş'tan vapurla ver elini adalar.. etti mi 3 saat.. adanın öteki ucuna gidecek olsa 30 dakika de eder sana 3.30 saat.. gayet iyi bir süre bence.. yalnız bisiklet kuryelerin çağrı geldiği zaman yola çıktığı yer önemli.. yoksa kağıthane'den sarıyer'e gelip oradan adalar'a gidecekse adamın iflahı kesilir.. çalışma sistemlerini incelemek lazım..

    sarıyer'den zeytinburunlu dostlarımıza da kurye gidiyormuş.. hemi de 16 tl'ye.. *
  • kendileri bisiklet binmeyi de ogreten super insanlar. hem sadece bisiklet binmeyi degil, daha bir suru sey de ogretirler hayata dair.
  • internet ve uygulama üzerinden sipariş sistemine geçmiş aklı başında kuryelerdir.
    eğer kullanılırsa yüzlerce kişiye para kazandırabilecek ve trafik gibi yaşam kalitesini direk etkileyen bir problemi sosyal sorumluluk çerçevesinde çözebilecek girişim.
  • (bkz: mike ross)
    (bkz: suits)
  • sessiz sedasız tarihe karışmıştır..
hesabın var mı? giriş yap