• kendisine yardım etmek isteyen kızı nasıl dövüyor şerefsiz. yalova la burası. bisiklet sürücüleri de güya eğitimli olurdu.

    kız da ne kadar masum. yazık.

    http://www.ajansmanisa.com/…ler.php?haberno=1638415
  • şiddetin partisi, milleti yoktur. şiddet şiddettir.
  • hapiste çürümesini istediğim şahıs. elimden gelse müebbet veririm. zira daha öfkeli olduğu bir durumda masum bir insanı delik deşik etmeyeceği ne malum. takın ters kelepçeyi atın zindana çürüsün orda gün yüzü görmesin!! [http://yalova/'da, kaza yapan bisikletli karşıya geçen genç kıza yumruk attı! o anlar kamerada - http://www.haberler.com/…merasinda-11061667-haberi/ haberin videosu]
  • adam araba kendine çarpana kadar videodaki en haklı insan. kız göre göre atmış kendini yola. baya baya şu yayaların dur kafamı diğer tarafa çevireyim de gelen nasılsa bir şekilde durur tribi var kızda.
    ama enteresan bir şekilde 4 saniyeden sonra müthiş bir performansla ortamın en haksızı konumuna çekebilmiş kendini. tebrik etmek lazım davarı.
  • kendi kendini bitirme konusunda dünya rekoru kırmış adam resmen
  • haber içeriği baştan sona yalan dolu.

    1- kadın hem bisikleti hem de aracın geldiğini görüyor. buna rağmen nasolsa dururlar diyip yola atlıyor. ( haberde bahsedildiği gibi araç yol vermiş olsa bisiklete nasıl çarpsın?)
    2- yola atlamakla kalmıyor bir de yolun ortasında duruyor. yani karşıya da geçmiyor. sadece yolu tıkıyor.

    bu kadar açık belli olan bir kayıtta bile böyle yalanlar söyleniyorsa tek sebebi suçluluk duygusudur. haksız olduklarını bildikleri için hem gerçekleri saklayıp hem toplum vicdanına oynuyorlar.

    haberin başlığı bile "kaza yapan bisikletli" diye açılmış, sanki kadının konuyla hiç ilgisi yokmuş da bisikletli adam başka bir yerde kaza yapıp gelmiş gibi. oysa kaza büyük bir oranda kadının ( ve küçük oranda da duramayan araç sürücüsünün ) yüzünden oluyor.

    bisikletli arkadaşın tepkisi tabii ki yanlış. haklıyken haksız konuma düşmüş.
  • boyle orospu cocuklarini bi temiz dovmuyorlar ya ben ona yaniyorum.
  • arkadaşlar bir kere şuna açıklık getirelim. yorumlardan bazıları kadının haksız olduğu ama adamın yumruk atması ile haksız duruma düştüğünü söylemiş. e bunu söylerken tabi ki türkiye'de yaşadığımız kistasina dayanıyorsunuz siz de haklısınız. ama gel gelelim ki, araç kullanan kişi, yaya geçidini kullanan yayanin hatalı olup olmadığı ile bağlı değildir. sağa sola bile bakmadan yaya gecidine atlayan yayayi bile tehlikeye sokmadan geçmek zorundadır oradan. en nihayetinde canı tehlikede olan yayadir sen araç suruyorsun. biz millet olarak yaya geçidinden önce arabanın geçmesini bekleyip sonra kendimiz geçtiğimiz için buna alışmışız. doğru olan bu değil. 5 ile geç 10 ile geç ne olur ki, yavaş geç biri atlarsa durabil. sürekli yurt dışını öven bir tip değilim ama bu konuda yurt dışı ornek alınmalı diye düşünüyorum. sıkıyorsa gaza bas oradan yaya geçiyorken. evet türkiye'de yaşıyorsak yaya gecidinden geçerken daha dikkatli olmalıyız. hatta türkiye'de yaşıyorsak üst geçitlerden geçerken bile daha dikkatli olmalıyız. ayrıca en azından kadına atılan yumruğu haklı bulan çıkmamış. en azından buna sevinmek lazım.
  • bisikletli anlık ölüm korkusu yaşadı, yaşattı.
    (bkz: kasıt)

    yaya anlık ölüm korkusu yaşattı, yaşadı.
    (bkz: taksir)
  • videonun sonunda görüleceği üzere, olayın olduğu yer bariz yaya geçiş üstünlüğü olan bir nokta. hatta kırmızı araç yavaşlayarak yayalara yol veriyor.
    tabi buralarda yavaşlamak, hatta yayalara yol vermek, ülkenin %80'inin egosunda ölümle eşdeğer izler bıraktığı için cezayı böyle kesmeye kalkmış bisikletli sığır.
hesabın var mı? giriş yap