• kendimi mal gibi hissetmeme sebep olan bir durumdur.

    internetten falan araştırmaya da üşeniyorum, zaman kaybı amk banane, napıyorlarsa yapsınlar diyorum da. işte arada eurosportta rastlayınca kıl oluyorum, olaya hakim olmadığım için.

    yani belirli bir kuralı / düzeni falan olmaması çok can sıkıcı. her gün ayrı bir ülke, yüzlerce ayak falan var sanırım. her bir ayakta binlerce bisikletli var, onlarca da takım var. sadece bisikletli yok, arabalar motorlar falan da var.

    her seferinde en önde bir tane adam oluyor istisnasız, diğerlerine farkı basmış ve her bir yarışta da bu farklı birisi oluyor. yani bisiklet camiasında favori bir cristiano ronaldo yok sanırım.

    gerideki adamlar ne diye yarışa devam ediyor o zaman falan diyorum. baktım adam 5 km önüme geçmiş, sikerler deyip bırakırım yarışı yani. bir de 150 tane adam dip dibe sürmeye ısrarla devam ediyorlar amk.

    hayır yani izleyen adam için de hiç bir sikim ifade etmiyor. yani bisikletçileri falan kesinlikle tanıyamazsınız, zira hepsi birbirinin aynısı. yakın çekim sırasında altta yazarsa ancak öyle. zaten çekimlerin 90% ı helikopter / drone çekimi falan. kim kaçıncı belli değil. yani tam bir karambol hakim ortama amk, panik atak falan geçirtir insana.

    sonuç olarak, ne sikime izliyorsunuz siz bunu ya? varsa bi tüyonuz verin de anlayalım durumu.
hesabın var mı? giriş yap