• çeşitlemeleri sonsuz olmakla birlikte genelde 7-17 yaş arası yaşanan ve kolun bacağın çizilmesi, yırtılması ve hatta ve hatta kırılması ile sonuçlanan vukuat
  • kazık gibi bi adam olarak son 30 günde başıma iki kez gelen , allahtan ki kafası benim gibi çalışan tiplerin yanında olduğu için utanç duymadığım, bisikletin daha dikkatli kullanılması konusunda yukarıdan alınan bir uyarı.
  • kulağınızda kulaklıkla megalomaniac* dinlerken biraz gaza gelerek sürati yapabildiğinizin en üst seviyesine çıkarmak ve bacaklarınızdaki kasın yanmasını hissetmek..ardından daracık bi yola girmek..sora önünüze 3 yaşında bıcırık bi veletin çıkması..frenlere asılmak..arka tekerleğin kendi çapında 360000* derece dönmesi..akabinde bu eylemi* gerçekleştirmek ve bir hafta boyunca bacakta ve kolda morarıklar kızarıklar taşımak..neyseki çocuğa bişi olmadı*..
  • yanyana giderken düzenbaz arkadaşınızın direksiyonu sizin önünüze kırmasıyla ona çarpmamak için yapmak zorunda kalınan istemsiz hareket. işlek bir caddede araba çarpması, zincirleme kaza gibi sonuçlara yol açabilecek durum.
  • çocuklara has, çocukça bir eylem olarak gözükse de çok ender de olsa boyundan büyük ve bir ömür boyu sürebilecek acılara neden olabilecek hadise. kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar vardır, teselli edemezsiniz karşınızdakini. boğazınıza düğümlenir kelimeler, serde erkeklik var, ağlayamazsınız da üstelik.
    (bkz: #7459038)
  • neden bisiklette farkli kadin ve erkek modelleri yaptiklarini anlamanizi saglayabilen olay. elbette nasil dustugunuze bagli olarak bunu akliniza hic getirmeyebilirsiniz ancak, akliniza gelmesine neden olacak bicimde dustuyseniz vay o klitorisin haline.
  • agzi asfalta carpmak suretiyle kirilan parcayi eline alip anneye kostuktan sonra, dislerde lazer dolgu teknolojisi konusunda kucuk yaslarda bilgiyle donatir kisiyi.
  • bisiklete binmeyi öğrenmek için otuz yaşa dayanmayı beklediyseniz, üstelik bisiklete binmeyi elli beşine gelmiş anneniz öğrettiyse *... ben bu işi düşmeden öğrendim diye hava atarken tam, dizde altı dikişle sonlanabilecek bir maceradır. *
hesabın var mı? giriş yap