*

  • ülker'in biskrem'in büyüğü olarak çıkardığı, tadı bir zamanlarki ülker hanımeller negrita'ya benzer olan bisküvisi. yedikten sonraki tadı, kakaolu kek yaparken malzemeyi kek kabına dökersin de kalanı parmakla sıyırırsın ya, o işte.
  • ülker'in bizi şaşırtmayarak pakedinde herhangi bir besin değeri bilgisi vermediği kakaolu bisküvisi.
  • ülker'in başyapıtı.

    çikolatalı eti burçak kurabi ile birlikte piyasadaki en başarılı şekerli atıştırmalıktır bence. neden bu kadar az entry girilmiş hayret doğrusu.

    yalnız bu ikisini de hâlâ her markette bulmak mümkün değil. buna bir çözüm bulunursa iyi olur. bulunmaz hint kumaşı gibi ürün yapıyorsunuz.
  • bugüne kadar türkiye ‘de tatmış olduğum ennn başarılı hazır perakende satılan bisküvi, kurabiye her ne ise.
  • ülker'in piyasayı eti burçak kurabi'ye bırakmamak adına alelacele geliştirdiği bir ürün gibi duruyor.

    markette görünce gözlerim whatsapp'taki gözleri kalp şeklinde emoji gibi olmuştu ama eksikleri var. bir kere burçak kurabi gibi içinde plastik koruyucu muhakkak bulunmalı, kırık dökük oluyorlar. madem boyut büyüdü, zarar görmemesi sağlnmalı. ikincisi, kurabiyesinin kakao miktarı yoğun değil. içi dışı kakao olan bir üründe kakaoya doyamıyorsun. burçak kurabi kakaolu damağını doyuruyor, bunda eskik bir şeyler var. üçüncüsü, bir yerlerinde fazla yağ kullanılmış gibi ağır bir tat var. buna bir çözüm bulunmalı.
    dördüncü olarak da ülker'e tavsiyem, bunların dışını da çikolata ile kaplasanıza, nolur. içi dışı kurabiyesi her yeri yoğun kakao olsun, yüksek doz kakaodan köprü altlarında filan bulunsun insanlar. lütfen.

    bir de unutmadan, burçak kurabi ile aynı fiyat olayı olmamış. aklı başında tüketici burçak kurabi tercih eder. hem daha büyük, hem daha lezzetli, hem daha başarılı, hem de içinde 7374637 çeşit lif şu bu var, çok besleyici ve doyurucu. fiyat bandı 2,5-3 tl şeklinde ayarlanırsa daha doğru olur
  • biskrem ve tutku'yu severek tüketirim fakat baymıştı tatları artık alıp yiyesim gelmiyordu. öyle ki otobüste dağıtılan tutkuları bile almıyordum. bu ürün çikolatalı bisküvilere yeni bir soluk getirmiş. biskrem'den daha lezzetli. henüz baymadı, bayana kadar yardırmaya devam.
  • ocağıma incir ağacı dikmiştir
  • 10 sene önceki biskrem dark'ı özlemişken ilaç gibi gelmiş atıştırmalık.
    cidden eti'nin kakaolu kurabi'si ile birlikte favorim oldular.
  • 1 paketi 1000 civarı kalori içeren abur cubur.
  • biskrem tutkunu bir damağım olmasına rağmen sevemediğim ürün çeşitlendirmesidir. belki f/p yüzünden cimrilik tat tomurcuklarını bloke etmiş olabilir... bilemiyorum. hayvan gibi fiyat koymuşlar. ama biskrem'i kakao tozuna bulamak gibi bir fikre ne kadar meftun olabilir ki bir insan? orijinali daha güzeldir.
hesabın var mı? giriş yap