• bornova küçük park'ta bir hafta önce açılmakla birlikte bornova'da yemek yenilebilecek bir kaç iyi mekandan biri olarak sevimli tasarımı, güler yüzlü personeliyle takdirimi kazanmıştır. sosyal medya ağlarını aktif olarak kullanmaları da ayrı bir güzellik. http://www.facebook.com/bisquitte http://www.bisquitte.com/https://twitter.com/#!/bisquitte
  • konsept ve sunumu gayet başarılı olan mekan.küçükpark'a hoşgelmiş. tek eksisi mekanın küçüklüğüdür sanırım. *
  • başlarda sevmeme rağmen benim için artık ilginç olmaya başlamış mekan. saat 19:22 de sipariş vermek için arıyorum, kapalıyız diyorlar. menüleri de minnacık zaten, doyurucu değil.
  • optimum şubesine çok aç gidilmemesi gereken mekan. vereceğiniz sipariş yaklaşık 35-40 dakikada masanızda oluyor.

    gittiğim gün mekanı terk etmeye niyet eden fakat bekledikleri zaman heba olsun istemediklerinden vazgecen iki çift vardı. bir çift ise daha fazla beklemedi ve mekandan ayrıldı.

    bornova şubesi şükela orası ayrı.
  • acıların tavuğu adlı ürününü şiddetle yemenizi tavsiye edeceğim güzel bir mekan.
  • tasarımı, kalitesi, çalışanının güler yüzü samimiyeti, yemeklerinin tadı, orjinalliği yerinde olan ama biraz daha standardı tutturması gereken mekan. zira optimumdaki yerlerinde getirdikleri aynı iki menüdeki şnitzel farkı güiza-nistelrooy arasındaki kalite farkı kadardı.
  • beğenimizi kazan atmosfer, çalışan, konsept ve yemeklere sahip mekan.

    ne zamandır gözüme kestiriyordum optimumdaki yerini; bugün arkadaşım ile deneyelim dedik. tasarım, müzik, şık duruşa değinmek istemiyorum. beğenmeyenin zevkine saygı duymuyorum diyeyim :) bir çeşit yetkili merciii olduğunu tahmin ettiğim "şafak bey" ile tanıştık bugün, kendisi bizzat ilgilendi ve servis yaptı. bunun yanısıra elemanlarından da daimi güleryüz gördük; elemanlarının "tatlı menüsünde" fotoğrafları olması gerektiğini konuştuk zira bu havayı uyandırıyor güler yüzleri.

    yemekler, porsiyonları ve fiyatları gayet uygun. kullandıkları malzemeler zaten beğeni ve takdir kazanmış ürünler. sunum ise gayet hoş. kendine has konseptler var sunumda.

    mekana özel olarak en sevdiğim olay ise "ayna" oldu. her mekanda, duvara karşı oturmaktan nefret ederdim, çünkü mekanın albenisini ve atmosferini kaçırır, duvar ile başbaşa kalırsınız ama dümdüz kocaman duvar boyu bir ayna, duvara karşı otursanız bile sizin mekandan kopmamanızı sağlamakta. bu benim için bir artı, bir kalitedir.

    aksesuarlara ve orjinalliklerine değinmiyorum bile.

    tek eksiği, tuvaletin ortak kullanım tuvaletleri olması. bir mekanı değerlendirirken genelde tuvalet tasarım-konsepti ile de değerlendiririm; çünkü bu en ufak ayrıntının bile düşünüldüğünü gösterir, nasip değilmiş. mekanın suçu değil bu sanırsam, optimumda olmasından mütevellit.

    dışarıya sadece şöyle bir baktım, optimumdaki diğer balkonu olan yerlerden fark göremedim; birer masa ve sandalye. eğer içerideki konsept ve farklılığı bir şekilde dışarıya da taşıyabilirlerse, bunlara izinleri varsa, tadından yenmeyen gün batımlı dağ manzaralı çaylar-kahveler-yemekler bizleri bekleyebilir.

    eklemem lazım: ciddi bir fotoğrafçı ile çalışarak, menüde ürünlerini gerçek birebir sunumları ile tehşir etmeleri bence çok hoş. hazırladıkları menü de zaten çok güzel :) kendine has gazete havası.

    *söylenenler optimum şubeyi kapsamaktadır. bu entry seçimlerinizde yardımcı olabilir, referans olarak kullanılabilir. fiyat/kaliteden memnun kalınmadığı takdirde uzman hekimden destek almanız tavsiye olunur.
  • iki mekan dekoruyla göz boyayıp fabrikasyon ürünlerini satmaya çalışan mekan.. porsiyonları kuşlarla benzer mideye sahip olan bendenizi bile ancak doyurmaktadır..
  • gaziemir optimum avm'de görüp denediğim, kendine has bölümü ve manzarası olan ve bu sayede diğer restoranlardan ayrılan güzel mekan. yemekler de uygun fiyatlı fakat içecekler bir hayli pahalı. tıklım tıkış yemeyeyim, şöyle güzel oturup rahat rahat manzaralı bir yer bulayım diyenler için ideal.
  • dün gittim, bisquitte şinitzelini yedim, çok başarılıydı. alin's malins hava civa. tutar burası en kısa zamanda diğer alışveriş merkezlerinde ve alsancak'ta şube açmaları lazım. franchising için mi başvursak ne yapsak bilemedim.
hesabın var mı? giriş yap