• coin space'i övenler tarafından savunulan oluşum. bu bile yeter uzak durmak için.

    onda da şimdiki gibi üyesi değilim ama cümlesi vardı tabi ki.
  • (bkz: first coin) ile beraber bir turlu ilerlemeyen coin.

    eski coin space gorevlileri bir buraya bir bitclub'a dagilmis gibiler. nedense ikisinden de pek ses cikmiyor.

    takipteyiz.
  • önüme gelen her anadolu çomar'ına tavsiye ettiğim hizmet. çorum'da meetup'ları filan oluyor. imam hatip mezunu düşünce önderleri var.
  • mesela ben bir tanıdığımın kullanıcı adı referansıyla sisteme üye olarak bir miktar (cloud mining) satın alıyorum. kendim bitcoin üretmeye kalksam elektrik faturası falan zaten bir ton zarara girerim. bu yüzden bitclub benim yerime mining yapıyor. aha bir baktım benim için ayrılan kazancın bir kısmı her ay tanıdığıma da gidiyor hem de az buz değil. oha ne güzel len hem ben kazanıyorum hem o kazanıyor. e o zaman ben de birilerini kafalayayım mis gibi oturduğum yerden ev araba yolumu bulurum. hatta işi bırakıp kapı kapı referans dağıtayım. vallahi güzel fikir bunu düşüneceğim. (kinaye içerir)
  • şirketle bağlantım yok diyen macabre denen yazar ın bitclub denen bu kolpa kolpa kolpa kolpa kolpa kolpaçinooooo ponziyle bağlantısı olduğundan kıllandığım şirket . ( tanım olmadı )
    zeki şey seni araştırmış bi de adafsgahhss
  • insanları dolandırıp kaçtılar. sadece türkiye'de değil, dünya çapında hem de.
    yakın çevremden iyi paralar kaptırıldı.
    yazık, gerçekten yazık. birileri çıkıp anlatsa keşke, formülünü koysa ortaya "bakın bu formül dolandırıcılığı anlama formülü" diye.
hesabın var mı? giriş yap