• baslik sicmak
    versus sicmak
    fikir sicmak
  • blockchain vs sanal oyun
    şimdi yorum yapabilirsin.
  • bitcoin sahipleri bitcoinin müthiş bir yatırım olduğunu ve blockchain teknolojisinin geleceğin teknolojisi olduğunu düşünüyor.

    çiftlikbankçılar çiftlik bankın arkasında yüzlerce tesis olduğunu bu işin geleceğinin olduğunu ve bunun müthiş bir yatırım olduğunu iddaa ediyordu.

    bitcoin sahipleri koydukları parayı kaybetmeyeceğinden çok emin eninde sonunda bitcoin fiyatları çıkacak.

    çiftlikbankçılar koydukları parayı kaybetmeyeceğinden çok emindi eninde sonunda sistem kara geçirecekti.

    bitcoin olayını biraz eleştirmeye başladığınızda linç yiyorsunuz, dalga geçiliyorsunuz, aşağılanıyorsunuz.

    çiftlikbank olayını biraz eleştirdiğinizde linç yiyordunuz, dalga geçiliyordunuz, aşağılanıyordunuz.

    bitcoin sahipleri yakın zamanda zengin olup altlarına lambo çekeceklerini düşünüyorlar. bu kadar insanın aynı anda zengin olabileceği bir sistem olmadığını söylediğinizde sen ne anlarsın bitcoinin yok onun için bizi kıskanıyorsun diyorlar.

    çiftlikbankçılar yakın zamanda zengin olacaklarını düşünerek kredi çekerek sisteme yatırdılar. bu kadar yüksek kar marjlı bir iş olamaz bu patlar denildiğinde sen ne anlarsın sistemi çiftlikbanka üye değilsin bizi kıskanıyorsun diyorlardı.

    çiftlikbank ve bitcoin belki birebir karşılaştırılamaz tamamen aynı şeyler değil. ama şu bir gerçek ki çiftlikbank yatırımcısı profili ile özellikle bitcoinin hızlı yükselişi zamanındaki yatırımcı profili tamamen bire bir aynı. ve muhtemelen sonları da aynı olacak. belki aradaki tek fark çiftlikbankçılar tüm paranın üstüne soğuk su içerken bitcoin yatırımcısı şanslıysa ana parasının 1/10’unu geri alabilecek.
  • bi sikten haberiniz yok bari saçmalamayın. birisinin altyapısını teknoloji devleri kullanıyor, hakkında makaleler yayınlanıyor digeri ekmek suratlı bi şark kurnazının kurduğu bir sistem.
  • milletin ağzı çorba değilki süzesin. yahu arkadaşım btc borsası sana milyonları vaad etmiyorki g*tüne güveniyorsan borsaya çekersin paranı yükselirse para kazanırsın düşerse kaybedersin. bu sisteme saçma ponzi diyorsan o zaman niye gidip dolar euro altın alıyorsun arkadaşım onlarda aynı mantıkla çıkıp düşüyor çıkarsa kazanırsın düşerse kaybedersin. risk tamamen sana ait. bugün btc 1 tl olsa btc ye yine b*k atamazsınki kimse sana 1 tl olmayacağının garantisini vermedi. ayrıca herkes kazanıyor diye bişey yok btc borsasına para yatıranların yarısından fazlası para kaybedip çıkıyor.

    çiftlikbankta para kaybetmenin mümkünatı yok. oyunu oynadığın sürece %100 e yakın para kazanıyorsun. e sistemde para kaybeden kimse yoksa bu paranın suyu nerden geliyor. insan hiç mi araştırmaz sistemde 500 milyon tl dolanıyor bu paranın geri ödemesi 1 milyar tl küçük bir ülkeyi kalkındıracak bir miktar para 70-80 bayiyle 2 3 çiftlikle karşılanırmı.
  • bu başlığı açan bu kıyaslamayı ciddi ciddi düşündü ise çok yazık.
  • biri yıllardır piyasada ve işlem gördüğü borsalar var. diğeri ponzi

    bitcoine kumar diyebilirsin hatta doğrudur ama kesinlikle ponzi değil.

    bitcoinim yok. hatta herhangi bir sanal para sahibi değilim.
  • bicoin ve çiftlikbank karşılaştırmak haksızlık olur.

    bitcoin yakında tükenecek olan devlet desteği olmayan blockchain teknoloji. ileride insanlar kağıt para kullanmayacak. ama şu var ki devlet desteği olmadığı için bitcoin 5-6 sene içinde çökecek yerine devlet destekli dijital coinler gelecektir.

    ama çiftlikbank başlı başına titan saadet zinciri ve mega holding rakibidir. güzel bir dolandırıcılık türüdür. kısacası çiftlikbank dolandırıcılık bitcoin ise yanlış yatırım olur
  • devam edelim o zaman;

    çiftlik bankta para kazanabilmenizin tek yöntemi sisteme para getiren yeni kerizlerin olmasıydı.

    peki 100 puanlık soru bitcoinde para kazanabilmenizin yöntemi ne?

    bitcoinin muhteşem teknolojik altyapısı siz bitcoin sahiplerine ne gibi bir katma değer yaratacak ve hepiniz zengin olacaksınız?

    cevap veriyorum eğer elinizdeki bitcoini daha yüksekten alabilecek bir gerizekalı bulabilirseniz zengin olacaksınız evet.

    şimdi ipucu veriyorum, maalesef bulamayacaksınız.

    hayırlı işler.
hesabın var mı? giriş yap