• yeni hizmete girmiş bir türk kriptopara borsası. bitcoin, bitcoin cash ve litecoin alım-satımı yapılabiliyor. borsa yeni açıldığı için 1 şubat'a kadar işlemlerden komisyon almıyor. şu an için işlem hacimleri oldukça düşük olmasına rağmen diğer borsalara göre birçok artıya sahip olduğu için burayı kullanan kişi sayısı giderek artacaktır diye tahmin ediyorum.

    avantajlarına gelecek olursak:

    - hızlı üyelik: kimlik kontrolü, dilekçe, özçekim gibi belgeler istemiyor.
    - düşük komisyon: diğer borsalara göre oldukça düşük (binde 1.5 – %0.15) komisyon alıyor. ayrıca piyasa yapıcı/alıcı gibi bir ayrım yapmıyor, komisyon sabit.
    - düşük transfer ücreti: kriptopara transferleri için ücretler sırasıyla 0.0004 btc, 0.0002 bch ve 0.0050 ltc.
    - şartlı emir imkanı: işlemlerinize stop-loss koyabiliyorsunuz.

    bunların dışında ayrıca bir de referans sistemi getirmişler. referansınızla kayıt olan kullanıcıların yaptıkları alım/satım işlemleri için ödedikleri komisyonun %25'i anında sizin hesabınıza yatırıyor. referans sistemiyle alınan kayıtlar 1 mart'a kadar devam edecekken, bonus ödemeleri ise 2019'a kadar sürecek.

    kayıt olmak için buyrun. (refli link)

    web sitesi: bitfeks.com
  • kullanışlı ve diğer borsalar ile aynı fiyat düzeyindedir.
  • komisyon almayan taze temiz mis gibi yeni borsa. en azından artık al satlardan komisyon vermeyceğiz.

    https://www.bitfeks.com/kayit?r=ptl9d
  • sabahtan beri "bifteks" diye okuyup yeni açılmış bir et lokantası zannetiğim şey. *
  • bakıma girmiş açılmıyor

    https://www.bitfeks.com/kayit?r=ptl9d
  • cok sacma sapan bir siteleri var. siteye login olduktan sonra belli bir sure gecince logout oluyorsun sonra tekrardan login olmak icin basla. bu sure cok kisa ve surekli ekraninda site acik olan bir kisi icin anlik hareket etmesini engelliyor.

    akli olan su anda burada parasini tutmaz ve bu siteden satin almaz daha duzeltmeleri gereken dunya kadar is var.

    bir de artik su bizim sitelerde derinlik ve grafik olayini da getirseler. cag disi kalmis sekilde islem yapiyoruz.
  • biraz once uye oldugum kripto para borsasi..

    diger turkiye sitelerini uzun suredir takip etmiyorum ama gordugume gore bitcoin fiyati uluslarasi duzeyde. eskiden diger mensei turkiye olan sitelerde arada en az 3-4 binlik farklar bu sitede yok.

    arayuzu guzel gorunuyor. binance da olan kullanim kolayligi bunda daha ust duzeyde gibi. komisyonu sitelerinde binde 1.5 yaziyor. bitcoininizi vadeli olarak da degerlendirebileceginiz bir ozelligi varmis.

    ben ilk bakista sevdim ama tek bir sikinti gordum, o da iki asamali denilen ve ikinci asamasini telefona gelen sifreyle gecilmesi. btc ve bir baska turkiye borsasinda yapilan onlarca kisinin hattini kopyalayip dolandirilma olayinin olmamasi icin bence google yada yandex authenticator ozelligini koymalari cok iyi olur.
  • tam olarak nereden üye olunduğunu anlayamadığım site. birisi yol gösterebilir mi? herkes buradan diyor ama bura neresi acaba? şuradan üye olabilir miyim? ya da oradan? tüm taksicilere sordum onlar bile bu sitenin adresini bilmiyorlar. lütfen yardım edin. mutlaka üye olmam lazım. ama siteyi bulamadım. lütfen birisi nasıl bu siteyi ziyaret edeceğimi tarif etsin, giderken çikolata götürmek şart mı filan hepsini anlatsın. kafama yatarsa bir milyon avro yatırım yapacağım. umarım yeterlidir bu miktar.
  • pazar gunu yapilan havaleyi 15 dakikada hesaba geciren borsa.

    4 farkli banka ile calismasi, komisyon oraninin dusuk olmasi, bunlar cok guzel seyler.
  • litepay ın çıkacağı gün yani bugün litecoin 190 dam 230lara koşarken siteye girilmesini kendi engellemiştir ve suçu turkcell e atmıştır tam 7 saattir siteye giremiyorum böyle sahtekarlık dolandırıcılık olmaz
hesabın var mı? giriş yap