• an itibari ile en yüksek ripple işleminin yapıldığı borsa sitesi. g.kore merkezli.

    güvenilirlik durumu nedir bilen varsa aydınlatması gerekmektedir.

    adresi : https://www.bithumb.com/
  • an itibariyle en çok işlem gören 2. btc borsası olmasına rağmen btc'ler 22 bin dolara kapış kapış gidiyor. dünya ortalaması 17 bin dolares. interestink. bilen duyan kullanan varsa yeşillerse sevinirim.
  • * üye olmak için güney kore sınırları içerisinde olmak gerekiyormuş. türkiye'den cep telefonu numarası kabul etseler de onay sms'i gelmiyor (denedim).

    * kore won'una karşılık coin satışı yapılabiliyor ancak parayı alabilmek için güney kore sosyal güvenlik numarası gerekiyormuş. arbitraj olasılıklarını dışarıya karşı böyle engellemişler. tabi koreli bir arkadaşınız, akrabanız(?) varsa onun aracılığı ile yapılabilir.

    * ülke dışına gerekli mercilerden izin almadan 50.000 dolardan fazla para çıkarılamıyormuş. kriptodan kazandım demek kabul edilmiyormuş.

    yarım saatlik reddit turunda bunları öğrendim. merak ettiğim bu işi koreliler yapıyor mu acaba. yani kriptoları takip etmene bile gerek yok. al binance'dan gönder bithumb'a çek kore wonunu. paran bittikçe tekrarla.
  • polis bastı denilen coin borsası. btc yi düşüş trendine sokmuştur haliyle dolara geçiş yaptık. zamanla göreceğiz ne olacak.
  • güney kore merkezli kripto para birimleri borsası.
    2018 ağustosunda hacker’lar saldırmıştı. şimdilerde kendilerini geliştirmiş olacaklar ki ses seda çıkmadı bir daha. ve de binlerce coin işleme görüyor o borsada.
  • trc20 uzerinden yapilan transferlerde para suanlik duman olmustur.trc20 uzerinde guncelleme yapiliyormus.umarim cozulurde para transferimiz sorunsuzca gerceklesir.

    leş gibi borsa.bulasmamanizi oneririm.

    edit:sorun duzeldi.odemeler geri yapilmistir.

    edit2: bugun tekrar binanceye usdt atmayi denedim.3 saattir bekliyorum.kisisel bir problem degil.cogu kullanici problem yasiyor.

    nefret ediyorum nefre nefret.lanet olasi borsa.ulan yolla su paramizi.yuzlerce kisi paramizin yatmasini bekliyoruz.1 olur 2 olur ama 50 kerede gec yatirmazsin.lanet olsun sana lanet.kullanmayin kullandirtmayin.
  • güvenliği ile ilgili sıkıntı yaşamadım.
    ama leş gibi yavaş ve kullanıcı dostu olmayan uygulama.
    hacimden midir, üç kağıttan mıdır, nedir bilemedim; o an yaptığınız işleme göre fiyat artıyor ve azalıyor ve bunu tam da sizin istediğiniz tutarlara denk gelmeyecek şekilde ayarlıyor.

    yok işlem yapmayı biliriz o ayrı ama nasılsa böyle bir tırnak atarcasına (maker taker dışında konuşuyorum) cent, kuruş vs bazında oynaklık oluşuyor. hoşuma gitmedi.
  • hayatımda bu kadar kötü bir piyasa marketi tanımadım. para çekim için kimlik doğrulaması istedi, onayından sonra para transferi için 24 saat bekletiyor.
  • referral koduna ihtiyacı olan varsa aşağıya bırakıyorum.

    refferal code: dcjvat
  • bundan 2-3 yil once kullandigim borsalardan biriydi. kesinlikle tavsiye etmiyorum. cektigim para 1 kusur hafta sonra tranfer edilmisti. cok sik sistem kitleniyordu. patlamaya hazir bomba gibi borsa uzak durun…
hesabın var mı? giriş yap