• fransa merkezli gözüken, onaysız işlem yapmaya izin vermeyen ama onay konusunda hızlı kripto para satın alma sitesi.
    http://bitit.io/?referral=cmbzwwzk

    onay için kimlik ya da ehliyetin taranmış halini ve hangi belgeyi gönderdiyseniz onunla çektirdiğiniz selfie'yi istiyor. 1 saat içinde onay veya red mesajı geliyor. (ben ilkinde red yedim. fotoğraf iyi değil tarzı bir şeyler söylemişler. oysa gayet iyiydi. ikincisinde bu kez ehliyeti denedim ve onayladı. coinmama da kimlik konusunda arıza çıkartmıştı ve onların bahanesi "üzerinde ingilizce bilgi yok" gibi bir şeydi. belki bunlar da kimlik tamamen türkçe olduğundan kabul etmemişlerdir. özetle; kimlik yerine ehliyet kullansanız daha iyi sanki.
  • fransa merkezli kredi kartıyla bitcoin alabileceğiniz en iyi site.

    http://bitit.io/?referral=zjxucazj

    paribu, btcturk’ün anlamsız komisyon ve kurlarıyla uğraşmadan alım yapabilirsiniz.

    sorun yaşayanlara elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • referanslı link vermek için takla atanların başlığını doldurduğu kripto para sitesi. ekşi sözlüğün yazar kalitesi ne kadar düşükmüş arkadaş, adam normal linkini vermeden referanslı linkini veriyor üç kuruş kripto para kazanmak için. bu adamlardan biri bitcoin başlığına yazıp referanslı linki "bitit.io" sitesinin içine gömmüş, bu şekilde kuruşlar kazanmak için çabalıyor üstelik.

    aslında bu, ekşi sözlük yönetiminin yararına olabilecek bir gelişme. standart linki yollamadan referanslı link atan yazar net kalitesizdir. bunları tek tek çaylak listesine atacaksın ve ekşi kaltieli günlerine geri dönecek.
  • kredi kartından yüksek komisyon aldığı için bulasilmamasi gereken btc satın alma sitesi.
  • kredi kartıyla (gift card, paypal vs dahil) en uygun ve ucuz şekilde bitcoin alabilmek için tüm internet alemini taramış birisi olarak, bitcoin alınabilecek en iyi site olduğunu düşünüyorum.

    mining ücreti 0,001 bitcoin* sabit oran (şuan için 12 usd civarı) olduğundan, düşük meblağlarla birden fazla sayıda alım yapmaktansa, bu site üzerinden binance vb wallet tanımlayıp direkt olarak buradan oradaki walleta tek seferde alım yapmak en mantıklısı olacaktır. btc 10 dk gibi bir sürede binance wallet'a aktarılıyor.

    bu arada bugünlerdeki oranlara göre ethereum kurundan dolayı ethereum alımı 1 usd daha ucuza geliyor.

    düzeltme: bitfinance > binance
  • garanti bonus kredi kartı ile aldığım bitcoini hesaba nakit avans işlemi olarak düşüren sistemdir.

    satın aldıktan sonra hemen kontrol edin, yoksa faizi sebebiyle çok pahalıya gelebilir.
  • kredi kartı ile coin almak için güzel bir site. başta güvenlik için klasik id istiyorlar ama işlemler hızlı bir şekilde ilerliyor. bitit.io komisyon oranları biraz yüksek ama bazı dönemlerde de indirim yapıyorlar. bir diğer site için (bkz: cex.io)
hesabın var mı? giriş yap