• haydar dümen'in sayfasına konuk olmuş kişi. o değil de, haydar dümen'in kendi kafasından uydurup kendisi cevapladığını sanıyordum. üşenmeyip soru soranlar da varmış.
    http://img151.imageshack.us/img151/16/img14120.jpg

    link: şut ve gol olmuş.
    (bkz: ahahahhahahah ben buna gülüyorum ya)
  • kustururken kahkaha atttıran inci sözlük moderatörü. bi ara mal adamla dalaşıp bıraktıydı modluğu. sonra geri döndü.
  • işsizin teki.
  • lan ahahhahah yardıran insan.

    edit: burda tenasül üzerine çok hoş bir güzelleme vardı.. fekat güzelim yazıları şikayet edilen yazar. mal deposu ülke :)

    yıllar sonra gelen edit 2: dayanamadım geri koyuyorum lan yazıyı!! kendisinin isteğin üzerine kaldırmıştım fakat artık anonim hale gelmiştir bu yazı öbeği *

    yeter ulan yeter artık bende sikişmek istiyorum *****************
    yeter be yeter. burama geldi. ben de am sikmek istiyorum lan. bizimki de can lan. bizim de canımız çekiyor. doldum artık burama geldi, yarrağıma da laf geçiremiyorum, söz dinletemiyorum. o da bazı şeylerin farkına varıyor, nasıl varmasın, taş değil toprak değil, benden, canımdan, kanımdan bir parça. bıktı banttan yayından, artık canlı yayına geçmek istiyor. yeter bak yemin ediyorum yeter, çıldırmak üzereyim. damarlarımda kan değil sperm dolaşıyor sanki, aylardır döl sıçıyorum.

    asosyalim lan. karılarla konuşamıyorum. benim yarrağım da sıcak bi amcığa girmek ister elbet. biz de am sikebiliriz elbet. ama yok amk yok. ulan benim vefalı yarrağım bugüne dek ne verdiysem kabul etti. nereye soktuysam yok demedi, mızmızlanmadı. diş macunu tüpünü kesip mi sikmedim, annemin akrilik yünlerine mi yaslamadım, sırf kızlık bozuyomuş hissi vermek için baştan aşağı ketçapa buladığım kumpiri mi sikmedim, babaannemin öğrenci evime sererim diye köyden yolladığı halıfleksi rulo yapıp mı sikmedim koridorun ortasında. ama bıktım eritilmiş, yuvarlatılmış kartonpiyerlere sürtmekten, bıktım banyonun giderini, balkonumdan geçen pimaşları sikmekten. hepsine eyvallah dedi bu vefalı, meczup yarrağım.

    ama olmuyor beyler. bi yerden sonra kabul etmiyor bünye. gerçek bi delik istiyor. sıcak bi amcığın ateşinde kavrulmak, gerçek bir amcığın g noktasında kolbastı şov sergilemek, kanlı canlı bir bızırın ana arterlerine haçlı seferleri düzenlemek, gerçek bir göt deliğinde türbülansa girmek istiyor.

    yaa amı da geçtim, canlı bi şeyler sikmek istiyorum ya. liseyi bi türlü bitirememiş, beden dersinde turnikeye çıkarken kan ter içinde kalan 19'undan gün almış tombul bir liseli oğlanı da sikebilirim, 75 yaşında, adanalı bir pamuk mühtahsili neneyi de, sivas divriği köylerinde meralara dadanan ihtiyar bir yaban domuzunu da sikebilirim, ankara'nın uçsuz bucaksız ovalarında otlanan huysuz bir tiftik keçisini de, kızılcahamam ormanlarında körebe oynayan bir angora tavşanı sürüsüyle de grup yapabilirim, yan lokantadan çöp konteynırının yanına bırakılmış boş ayran kolilerini basamak yapıp çöpün içinde kendine yiyecek bi şeyler arayan kendi halinde bir sokak köpeğini de. din, dil, ırk, mezhep, cins, tür, menşe, bandıra ayrımım yok, nefes alan her şeyi sikebilirim.

    biliyorum bu söylediklerim utanılacak şeyler, kendimle övünmüyorum da, anlattıklarımın çok matah şeyler olduğunu da iddia etmiyorum, ama lütfen birileri de beni anlamaya çalışsın, ben bir erkeğim, ben isteyen bir erkeğim ve ben artık bünyeme, şehvani hissiyatlarıma gem vuramıyorum, bazı cinsel dürtülerimi içime içime öksüremiyorum. ben... ben sadece bi şey sikmek istiyorum, canlı bi şey sikmek istiyorum :/
  • inci'deki frekansı buranın jargonuna adapte ederse çok eğlendirerek mükemmele yakın bir yazar musvettesi..
  • yıllarca devlet memurluğundan sıkılıp ticarete atılmış gibi, birazda troll olarak sözlük hayatıma devam edeyim mi dedi ? anlayamadım. zaten incide de birinci nesil değildi ibne.
  • sevişmişliğimiz yok henüz. incide yazarken istemişti ama kısmet olmadı. bakalım.
  • ekşi sözlüğe şube açan yazar. umarım trollüğün dozunu kaçırmaz ve formatı çok sikmez.
  • eğer bu hesap gerçekten kendisiyse trollerin piri, yüzleri güldüren, bazen iğrenç ama bir o kadar da komik betimlemeler yapandır. umarım kendisidir buralarda daha fazla kol gezer.
hesabın var mı? giriş yap