• ben biliyordum lan tutuklandığını, ayvayı yedik şimdi çıkamam ki evden.
  • son edit: hala siyasi değil diyenler var. kardeşim madem siyasi değil, dış işleri bakanıyla konunun ne alakası var? yargı karar verir ve uygular bu adam niye böyle bir açıklama yapıyor? tamam lan sen bilme hadi de sonra niye bilmiyorduk diyorsun? yani ne alakası var? madem bu adam fetöcü, yargı kararı. niye ceza evinden çıkarılıp ev hapsi verildi? bir öyle bir böyle davranıldığı için karar siyasi diyoruz zaten. yargıda suçu ispatlanana kadar herkes suçsuz değil mi? peki daha önce bir öyle bir böyle davranılmadı mı? ahmet şık, genelkurmay başkanı, kardak fatihi, balyoz, ergenekon? neler döndüğü bir bir ortaya çıktı.
    yazıklar olsun editi: çomarın yazdığını da 65+ kişi favlamış. bunlar çomarbirliği ne okur ne araştırır. yüzünüze tükürsek yarabbi şükür dersiniz lan yazıklar olsun sizdeki insan beynine.
    üst edit: ulan ekim 2017'de haber olmuş. abd sözcüsü neuert demiş ki tillerson ve çavuşoğlu telefonda papaz ile ilgili konuştu. o zaman niye dememiş bilmiyorduk diye? buna rağmen bu balık hafızalı çomarların hızla savunmaya geçtiği başlıktır. olum siz harbiden çomarsınız. kızıyorsunuz da sizdeki bu çomarlık takdire şayan. bu konu ilk gündeme geldiğinde bilmiyorduk denildi mi? denilmedi. şimdi niye deniliyor? çünkü yaptırım söz konusu. ulan kendi çomar kanalınız ahaber bile bunu haber yapmış 1 yıl önce.
    ayrıca fetöden tutuklanmış kişi abd'li bir pastör. siyasi değil mi? ulan bunun diplomatik krize yol açabileceğini bilmeyen adam niye o makamda oturuyor? bu tutuklama haber oldu, bir bakan bunu kendisine iletmeyecek danışmanlara mı sahip? bu bakan ülkenin dışında mı yaşıyor?
    bonus: rusya'da uçak krizi olduğunda erdoğan ilk ne dedi? sonra ne dedi? harbiden çomarsınız.
    -
    ümmet bu hıza alışmış dediğim tepkidir.

    dönemin başbakanına mı sordunuz?
    rus uçağı olduğunu bilmiyorduk
    tek din demedim tek dil dedim
    benim tavrım moderatöre olmuştu
    ben kürt sorunu diye bir şey demedim
  • aa tutuklanmış mı? sahi kim ki rahip?
  • ümmet'in yavaştan yine dönmeye başlayacağını düşündüren, "brunson'ın ajanlıkla uzaktan yakından alakası yok" algısı yaratmaya yönelik açıklamadır. önümüzdeki günlerde brunson'ı, amerika'nın dediği gibi man of faith olarak bizim basında görmeye başlarsak şaşırmam açıkçası.

    ayrıca çavuşoğlu, "bizim kişiden ne çıkarımız olacak?" diyerek al papazı ver papazı gibi fantastik bir mübadele fikrine, farkında olmadan ayar vermiştir.

    not: brunson'ın gerçekten de ajan olduğunu düşünenspor.
  • elbette ülkenin yöneticileri her tutuklanan kişiyi bilemez, bilmek zorunda da değil ancak hepimizin bildiği gibi burada durum farklı.

    bu kişinin tutuklandığını bilmediklerini iddia eden insanlar öncesinde çıkıp "ver papazı al papazı" seviyesinde, kamuoyu önünde açık teklif götürürerek kişinin bilgileri dahilinde tutuklandığını kabul etti zaten.

    tanım: (r)
  • şurada anlatılmış. (bkz: #1462491). gizem ve dini öğeleri koyunca bu hikaye tutar
  • (bkz: hiçbir şey bilmeme partisi)

    insanın inanası da gelmiyor değil, bunlar darbeyi de enişteden öğrenmiş insanlar nihayetinde.
  • hahaha yarın sonraki gün savcı fetöcü olup çıkar. savcı bizi kandırmış derler gizli tanık fetönün adamıdır. türkiye ile abd’nin arasını bozmaya çalışan dış mihrakların oyunu olur bu yazıklar olsun. devlet geleneği diye bir şey kalmadı ulan bir ecevit kadar dik duramadınız. çekin cezanızı. yol yordam bilmezler.
  • pastörü fetöcüler ihbar etmiş savcı da kandırılmış ya da bu işe alet olmuş (kim olduğuna göre değişecek) şeklinde devam edecek beyan.
  • birazdan reis cikip "bana mi sordunuz tutuklarken" derse sasirmayin...
    bkz:mavi marmara olayı
hesabın var mı? giriş yap