• sitenin biz kimiz kısmında kendilerini tanımladıkları şekilde yazarsam; bir deneyim blogu. akıllarına gelen şeyler hakkında hayal kurup "amann boşver" demeyen iki kişinin genellikle extreme sporlar ağırlıklı deneyimledikleri şeyleri paylaştığı bir blog.

    http://www.bizevdeyokuz.com/
  • kolay yoldan para kazanmacı 2 adet ex-beyaz yaka, her daim görgüsüz sosyal medya promosyoncusunun blog sitesi.

    reklamını yapmak için salda gölü'nün sahiline kadar sokup fotoğrafını paylaştıkları sponsor arabalarını eleştirdiği için güven islamoğlu'na saldırıp gazetecelik öğretiyorlar twitter'da.

    allahım bizi şu sosyal medya fenomeni ya da ''influencer'' denen şaklabanlardan ve kofti özgüvenlerinden ne zaman kurtaracaksın?
  • 2 adet çirkef ve itici tipin sponsorlar eşliğinde gezerek para kazandığı blog sitesi.

    reklam yapsınlar para kazanarak gezsinler buna itiraz eden tabii ki yok fakat salda gölünün içine arabalarını sokup aracın reklamını yaparak salda gölünü fon olarak kullanma görgüsüzlüğünü ve çakallığını eleştiren insanlara karşı tavırları en hafif tabirle yüzsüzlüktür. türkiye'de kendine influencer diyen bu sikten tiplerden çokça bulunmakta maalesef.

    çıkıp "yaptığımız yanlıştı özür dileriz" deseler olay büyümeyecek fakat bu tip 3. sınıf kasaba fenomenlerinde böyle erdemler olmadığından, çingenelik yönleri ağır bastığından diyemiyorlar.

    iki ultra itici berbat tip birbirini nasıl da bulmuş öyle.
  • evde olduğunuz gün haber verin gelip sizi dayak manyağı yapmak istiyorum dediğim blog sitesi. bu kadar iğrenç, bu kadar yüzsüz insan görmedim. reklam için sit alanın kuralını ihlal etmişler. onları uyaranlara ise özür dileriz hata yaptık diyecekleri yerde hala üste çıkma çabaları. nerede işsiz, sapsız adam var blogger ya da instagram fenomeni oldu çıktı. allah belasını versin bu sosyal medya hastalığının.
  • neden özür dilesin? hitap ettiği kitle yanlış yaptıklarını düşünmüyor. sonuçta arabayı betona parketmiş!

    güven islamoğlu’nun neden bahsettiğini algılamamışlar bile.

    hadi onu anlamadınız betona takılı kaldınız. o zaman daha önce salda’da yaptıkları paylaşımlarda betonda değil araba. orda da mı bir sıkıntı yok?

    tanım: birbirinin aynısı instagram gezicilerinden çift.
  • şükürler olsun ki ilk kez sevmediğim birileri genel olarak da sevilmiyormuş. çünkü genelde ben tek başıma sevmiyorum da agaggahahshsh. aşırı itici bir çift. plaza hayatlarını karavanda devam ettiriyorlar, yolda olmakla ilgili kesinlikle bir felsefeye sahip değiller. ağzını yayarak yarı ingilizce yarı türkçe konuşan şımarık bir kadın ve onun arka planda kalmış pasif eşi. özür dilerim ama tam olarak böylesiniz. duyguevdeyok hesabında duygunun saçma sapan saçla ilgili hikayelerine tahammül edemeyip takipten çıkmıştım, bugün de bloglarını “unfollowluyorum.” duygunun şımarık konuşmalarına daha fazla tahammül edemeyeceğim.
  • gotumuzde ayı bağırırken kız gelmis 1.60 boy ve 48 kilo olanlara hayat cok zormuş, elbise bulmakta zorlaniyorlarmis, o yüzden link verecekmis. ya ayı bağırmasını geçtim üstüne kıyafet bulamayanlar cidden 48 kilo, 1.60 kızlar mi? ayyy isteyen istediğini paylaşır ama ben de bu yavanlığa tepkimi gösteriririm arkadaş.
hesabın var mı? giriş yap