• https://mobile.twitter.com/…atus/917456585978466304

    vodafone arena icin yapilan aciklamadir. canli yayinda bizzat duyulmustur. hatta bu aciklama sonrasi spor bakani telefon konusmasini hoperlorden kaldirdi.

    mikrofonlar fiko'da.

    edit https://mobile.twitter.com/…atus/917460217457250304

    video geldi https://twitter.com/…rlig/status/917460652289077251

    buyrun gençler;
  • videosu olmadan inanmayacağım söylem.

    edit: videoyu izledim ve cidden nasıl bir cümle bu..
  • has muhalif renkli oğlanların konu fikret orman olunca heyecandan kudurmasına sebebiyet vermiştir.

    yahu kardeşim, şunun bir videosunu çıkarın, ondan sonra diyelim ki "ya fikret orman yalan söylüyor ya da recep tayyip erdoğan yalan söylüyor/bunadı". ama bir deli kuyuya bir taş atıyor, heyecandan ıslanan sarışınlar "bana sok o taşı bana bana zaaaağğ" diye bağrınıyorlar.

    400 milyon liraya mal olmuş stadyumun kap bildirimine göre 350 milyon liralık kısmı vodafone sponsorluğu ve banka kredisi ile yapılmıştır. geriye kalan kısmı tribünlerden birinin isim hakkı karışılığında spor toto sponsorluğunda yapılmıştır. yani şu bilgileri bilip de hala saçmalayan adamları gördükçe insan "allah rakibin bile onurlusunu versin" diyor. yazık gerçekten, ne utanmaz, haysiyetsiz rakiplerimiz varmış.

    edit: don ki uc sot isimli yazar tarafından kaba bir şekilde video mesaj yoluyla gönderildi bana. burada paylaşıyorum ve yukarıdaki iddiamı yineliyorum. ya fikret orman yalan söylüyor ya da tayyip erdoğan yalan söylüyor. hangisinin yalan söylediğine dair bir tahminim var ama sonuçta bunlar montaj çıkabileceği için belgelerle gerçeklerin ortaya çıkmasını dört gözle bekliyorum.

    video

    işte aramızdaki fark bu, biz inandığımız için erkin karşısında pısmadan fikrimizi söyleriz. siz ise korkudan gıkınızı çıkaramadığınız adam hoşunuza giden bir şey dediğinde heyecandan ıslanırsınız.

    edit 2: buyurun, sayın cumhurbaşkanınızın daha önce stadyum için devletin verdiği parayı söylediği haber. yukarıda verdiğimiz bilgi doğruymuş yani.

    --- spoiler ---

    hükümetimize de teşekkür ediyorum. 50 milyon civarında bir destek verilerek burası yapılmış oldu. en büyük tebriği beşiktaşlılar hak ediyor. daima takımının yanında yer alan taraftar farkını hep ortaya koydu.

    --- spoiler ---

    utanması olmadığı için yüzüne tükürülmeyecek adamlar şimdi "küfürbaz beşiktaşlılar" goygoyuna dönebilir. tam kenar mahalle kadınları gibisiniz iki dip boyası gelmiş sarışınlar.
  • şimdi 8/b sınıfından fiko'nun "sayın cumhurbaşkanım" şiirini dinleyeceğiz.
  • sponsorluk anlaşması kapsamında spor toto dan 10 milyon tl alınmış ve stat inşaatında kullanılmış,bu şimdi 100 milyon dolara mal olan stadı devlet mi yaptırdı anlamına geliyor? e peki bjk nereye para harcadı o zaman? :))))))
  • iyi, gel ağzımıza sıç

    not: futbol sevmem, takım tutmam.
  • akp utanmazligi, akpli arlanmazligi, akpli yüzsüzlügü, akp piskinligi, akpli yalanciligi ile birlestiginde gayet inandirici duran cümle.

    gecen hafta akp yancisi erman, aspor'da "bi tek fener kendi stadini yapti" gibisinden birsey sacmaladi.

    yukarda yazmis. anlamayan gerizekalilar icin tekrarlayalim; devletten gelen tek yardim sportoto icin ödenen kisim, onu da babalarinin hayrina degil, tribün ismi kullanilacagi icin verdiler. spor toto olmasa, beko olurdu, kalde olurdu, temsa olurdu, o tribün isim hakki gene de satilirdi.

    besiktas külübünün oraya o stadi yapacak maddi gücü olmasa zaten o milyar dolarlik paha bicilemeyecek araziye bir akpli gelir, les kargasi gibi cökerdi.

    besiktas türkiyenin en büyük klübü dedigimizde, bu stadi nasil yapmisiz, bir de stadi nereye yapmisiz diye bakman yeterli. vodafone arena'nin konumu itibariyle ederi, besiktasi sözde siklemeyen diger iki klübün stadlarinin toplam degerinden fazladir.

    hadi simdi kaldiginiz yerden salya akitmaya devam edebilirsiniz.
  • stadda izmir marşını dinlerken çatlamıştır büyük ihtimal. gündem yapma çabaları bunlar yemezler.
  • bizim mi?
hesabın var mı? giriş yap