• ankara'da bestekar sokakta yeni açılmış bir steakhouse. tam olarak durumları nedir bilmiyorum. hanımla bi deneyelim dedik ve pişman olmadık; önünüze gelen hemen her şey çok lezzetli, kıvamında ve yerinde idi.
    sanırım yeni olmaları dolayısıyla ikramları da süper. bu aralar tanıtımda oldukları için olsa gerek gayet sakin görünüyor ama bu şekil ve kalitede devam ederlerse ileride bu restoranda yer bulamazsınız, benden demesi.

    salatalar on numara, etler tam istediğiniz kıvamda pişmiş ve oldukça lezzetli, tatlılar nefis...

    fiyat performans olarak da ismi lazim değil malum mekanlardan kat kat üstün lezzet olarak...
  • ankara bestekar sokakta hizmet veren ve muadillerine kıyasla fark yaratmayı başarmış keyifli mekan.

    masaya gelenler içinde steak sanırım bugüne kadar deneyimlediklerimin içinde en iyisiydi ancak etlerin lezzeti haricinde ikramlar bence çok daha iştah açıcı kıvamda.
    işletmecisinin müşterileri ile özel olarak ilgilenmesi dozunda ve bilgilendirici sohbeti de gayet keyifli.

    dekorasyonu çok methedilmişti ancak açıkçası şaşırtıcı bir fark olduğunu düşünmüyorum.
    belki keyifli renkler kullanılmış diyebilirim.
    ancak her steak restaurantında sıkça rastladığım ve tabiki burada da eksik bırakılmamış , duvarlardaki hayvan kafası şeklindeki kocaman aksesuarlar fazla sevimsiz bu da mekanın küçük ama göze batan tek eksiği ( belki de gereksiz fazlalığı) bence.
  • dün gidip ribeye yediğim mekan. mekan güzel park yeri sıkıntısı olmaması güzel.(valeleri var) . ortam güzel. etleri tad olarak güzel . ikramları kaşarlı patatesli olan dışında iyi değil gereksiz ekmekler biraz sert . direk zeytinyağa zeytin doldurmaktansa soslu zeytinyağı sadece daha güzel olurdu.

    amma velakin burda müdür mü yoksa sahibimi anlamadığım deri siyah kasap önlüklü bir adam var . böyle aşırı nazik, efendi ve usulüne uygun konuşuyor. yani o akşam en pahalı menüyü önerse bana kabul ettirirdi. tuttum seni bro...

    onun dışında etler lezzetli ama taurus park et de yediklerime göre bir miktar pahalı gibi geldi bana. hamburgeride çok güzeldi.

    umarım kapanmaz...
  • sırf tavandan sarkan aydınlatmaları ile bile kalbimi çalan mekan. civarda muadili steakçi bulunmadığından kapanmaz diye düşünüyorum. hatta franchise işine de sıcak bakıyorlar. umarım günaydın gibi avm'lerin food courtlarına konuşlanıp sıradanlaşmazlar.
  • nusr-et'ten kalite anlamında bir eksiği yok..f/p olarak ise çok daha üstün..umarım şımarıp bu çizgilerini bozmazlar..
  • ankara bestekar sokakta masabasi kebapcisinin yaninda bulunan mekan.

    neredeyse tum yaz suren tadilat evresinin ardindan acildi. onunden gecerken icerisi simsiyah oldugu icin icimi baysa da hep merak da ettim. tamamen tavsiyeler ve yorumlar uzerine gun icinde spontane gelisen bi istekle denemeye karar verdik.

    mekan oldukca guzel, garsonlar cidden ilgililer. menulere bakip secimlerimizi yaptiktan sonra beklemeye basladik. oturur oturmaz su alir misiniz diye gelen garsondan biraz gerildik.

    bir sure bekledikten sonra masamiza kremali ispanak, siyah ve yesil zeytin ve bol zeytinyagi, ve firinlanmis kasarli patates geldi. kasarli patates inanilmaz lezzetliydi. masaya gelen zeytinler de sicak ikram edildi. oldukca hosumuza gitti.

    orta pismis newyork steak ve orta pismis kasarli kofte denedik ilk seferde. kofteler inanilmaz lezzetli ve etrafinda koz domates biber ve patates kizartmasi ile servis ediliyor. new york ise direk kendi basina geldi. biraz yavan ve sade bir sunumu olsa da gercekten cok guzel pisirilmisti.
    ve ankarada genelde steakciler siz ne derseniz bir ust kademe pisirdikleri icin, tirssakta orta pissin dedigimiz et hakkaten tam olarak orta pisip geldi.

    genel olarak steakhouselarda insani geren gereksiz showlar, alevler, tereyag selaleleri vs gibi seylere cok sukur denk gelmedik. hic de gelmek istemem acikcasi.

    mekan fiyat/performans olarak fazla fazla gecer not aldi. kesinlikle tavsiyedir.

    1 newyork steak
    1 kasarli kofte
    1 33 cc efes
    1 kadeh kirmizi merlot

    icin toplam 112 tl odedik.

    kapidan cikarken mekan sahibinin de ekstra ilgilenip bizi ugurlamasi hos ve akilda kalici oldu.
  • 112 / 1.18 = 94.92 *
    %33 maliyetle çalışsalar -ki öyle olmalı; 31.32 tl ye mal olan bir masa olmalısınız, yani ;
    -bira 8
    -şarap 9
    -köfte 11
    - steak 18
    toplam minimum 46 tl maliyeti var masanın. bakın minimum diyorum.
    işçilik, kira, genel gider ve enerji yok.

    ya at eti satıyorlar, ya da batacaklar.

    aslında 3. bir ihtimal daha var ama..
  • herşey iyi hoş güzel etler lezzetli ikramları ve peynirli salatası da çok lezzetli ama o siyah önlüklü arkadaşın esnaftan bozma samimi(!)yetsiz tavrı beni çok itti. yani ablacım, güzel ablam, abim nedir ya? esnaf mısın kardeşim sen? hem nereden ablan oluyorum senin. ayrıca da kazık kadar adamsın birde bana abla diyorsun. hiç hoşlanmadım.
    ayrıca mekanın ışıkları da çok ama çok sarı. göz yoruyor, rahatsız edici bir sarılıkta. birde mekan soğuk. içeride oturduk ama ona rağmen üşüdük. fiyatlar fena değil burger fiyatı çok ucuz, şaşırdım.

    t:laubali çalışanlara sahip bir steak house.
  • geçen hafta etcil sevgilimin doğum gününü burada kutladık. kendisi baş başa yemek yiyeceğiz sandı ama masamızdan gelen giden eksik olmadı. ailesi ve arkadaşlarının gelebileceği merkezi bir yer olsun diye burayı tercih etmiştim zaten.

    önceki gelişlerimizde de doğum gününde de bizi rahatsız edecek yanarlı dönerli şovlar yapılmadı çok şükür. özer şef sadece lokumla kaşarlı köfte servisi yaparken doğum günü kişisine bi tık daha ilgili davrandı.

    rakı içiyoruz diye ikram olarak getirdikleri mezeler de, salatalar da, aperatifler de şahaneydi. etler tam istediğimiz gibi pişmişti. konuklarımız da kötü olan hiç bişey yok dediler çok içime sindi.
hesabın var mı? giriş yap