• taze bir manga serisi. olay insanlarin kitaplarla büyü yaptigi bir dünyada geçiyor. yetenekli olan kişiler loncalarda toplanıyor. parlak bir seri olacak gibi. türkçe okumak için : burdan
  • bildiğin naruto lan bu? ama okunuyor, çerezlik.
  • severek takip ettiğim yeni favori mangam inşallah yakın zamanda animesini de çekerler de gözlerimiz bayram eder. yan hikaye açısından da gayet başarılıdır.
  • karma bir anime olmuş. lonca power tarzı falan. ama hikaye gayet güzel işlenmiş ve hoş duruyor. esas oğlanın çıldıracağı ve diğerlerini "koruyacağı" animeye hoş geldiniz.
    not:asta'nın seiyuusunun cidden değişmesi gerekiyor.
  • ilk olarak animesine denk geldiğim manga serisi. şimdilik fairy tail ve naruto arasında gidip geliyor ancak olay örgüsü iyi kurulursa bambaşka yerlere gidebilir. mangasını bulduğum gibi okuyacağım. umarım beni yanıltmaz.
  • diğer animelerin benzerliklerini taşıyor, hepsini harmanlayıp güzel bir şekilde sunmuşlar . anime severlere tavsiye edilir ana karakterin sesine zamanla alışıyorsunuz fazlada şee yapmamak lazım. *
  • ne zaman ki asta 5 dk'da bir "wizard king olucam" diye ciyaklamayı bırakır, işte o zaman anime bir nebze katlanılabilir olur.
  • asta ve yuno'nun büyücüler kralı olma isteği, bebekken yuno ile beraber bir kilisenin önüne koyulması. naruto, one piece, fairy tail gibi shounen serilerden bir çok benzerlik taşıyan tüm serileri birleştirip ortaya farklı olmaya çalışan bir yapıt koyulmuştur. animede asta'nın sesinden dolayı ses aktörü tepki görse de mangası harika gidiyor.
  • mangasını severek okuduğum, çizimleri ortalamanın üstünde olan, naruto'yu anımsatan daha doğrusu ana karakterinin ve rakibinin naruto&sasuke ikilisini anımsattığı ve animesi de çekilen shounen manga serisi.

    ana karakter aster'in (bir asta bir aster oluyor, noelle asta diyor arada aster yazıyorlar kafalar karışı) inanılmaz sinir bozucu bir sese sahip seslendiricisi animenin başlarında kulak kanatıyor. her bağırdığında monitörü yumruklayasım geliyordu, neyse ki ilerleyen bölümlerde düzeldi biraz da olsa.

    bunun bir de rakibi var yuno (sasuke'nin büyücü olanı işte). adam coolluktan ölecek, çok yetenekli vs.

    animasyon kalitesi dövüş sahnelerinde çok düşüyor, insanın bütün izleme hevesini alıp götürüyor. onun dışında bence bir problem yok.
  • asta: monkey d. luffy, naruto ortaya karışık.
    yuno: bariz sasuke. (daha sevecen hali)
    kaptan yami: işte bu özel bi karakter. en sevdiğim karakter bu olmuş. "baka yaro"
hesabın var mı? giriş yap