• henüz istatisliklerde bile yokken bugün itibarı ile yazardır, hem de on birinci nesil. umarım uzun süre kalır.
    (bkz: ilk on bir tamam haydi maç yapalım)

    edit: birden bu kadar popüler olunca fake çıkma olasılığından, ilk atlayan* sazan buydu denilerek parmakla gösterilme endişesi içerisindeyim*
    bu sebeble hemen bir atak yapıp, fake olasılığına karşı, nasrettin hocanın, timurlenk ve fil fıkrasına da bir gönderme yaparak durumu kurtarmak niyetindeyim.

    yönetim biz bunu çok sevdik ama bir tanede erkek* 11. nesil yazar gönder de şu maçı yapalım artık.
  • tek başına on birinci nesil yazar rütbesini kaldırıyorsa, pek de fazla bulaşılmaması gereken hamili kart yakınımdır şeysi.
  • (bkz: turunun tek ornegi) simdilik.
    ayaginin tozuyla guzel entariler doseyen yazar. hizli girdi piyasaya. uzun soluklu olur umarim.

    ohooo editi: ne bileyim la eski selebriti oldugunu ozamanlar. kafa kaadimi ibraz ediyolardi bana.
  • on birinci nesil yazarlığıyla "dokuzuncu nesil olarak ben yeni nesildim lan, ne ara eskidim ?!" düşüncesine itilmeye sebebiyet vererek olaylara kaplumbağa hızı uzaklığında olduğumu gözüme sokan ve "arada onuncu nesil bile vay, günaydın! tey tey tey..." monoloğunu yaşatan sözlük kullanıcısı (yazar-çizer-okur-oylar-oylanır ıdı bıdı...).

    (bkz: zaman kavramını yitirmek)
  • eskiler hakkinda ne dusunuyordur bilemem ama sirada bekleyen caylaklarin neler dediklerini, neler dusunduklerini az cok tahmin edebiliyorum.

    onay bekleyen caylak 35060...

    simdi usendim aramaya, zamaninda bir moderator su minvalde bir sey demisti; "sozluge pozitif etkisi olacagina inandigimiz, tanidigimiz ve guvendigimiz kisilere taniyabiliyoruz bu onceligi". entryler uzerinden gitmeyeyim ama boyle pozitif katkinin mina koyim. caylaklik entrylerini bile siliyorsa bu torpilli... boyle mi oluyor ulan pozitif katki? bahanelerinize selam olsun sizin.
    ha derseniz ki "can ciger kuzu sarmasiyiz, verdik. sanane ulan?", "caniniz sagolsun"'dan baska ekleyecegim bir sey olmaz. ben ne dersem ayni halti yapmaya devam edeceksiniz cunku.

    karti kim verdi bilmiyorum ama eksi sozlugun en cok da bu kart dagitma hakki olanlarina kilim bu sebepten dolayi (muhtemelen sadece moderatorler ve hatta sadece bazi moderatorler).
    torpil mina koyim bu? sen burada yapiyorsun, sonra baska yerde karsina cikti mi avazin ciktigi kadar bagiriyorsun; "hakkimi yiyorlar", "x partisi tum kadrolari tutuyor", "bu ne bicim devlet" diye. bu ne perhiz be oglum? sayet torpili isteyen yazarsa, onun icinde gecerli soylediklerim.

    ne diyim abicim ben size. illa bir kose tutacagiz! illa bir deligimiz olacak! illa bir babamiz/dayimiz/amcamiz olacak! eeehh eytere be mina koyim.

    dilimin kemigini de kirdiniz, sagolun varolun.
  • ilk olarak hoşgelmiş. tabi suçlamalara maruz kalması da anormal olmuş.

    sözlükte torpil olabilir çünkü bildiğiniz gibi demokratik bir ortam değil. kaba tabirle ssg'in malı. moderatörler de istediklerini uçurur, istediklerini yazar yapar. sırf biri yazar oldu diye bu kadar saldırmak mantıksız. muhtemelen 3 dakika alan bu işlemde hiç bir sabırtaşı yazarın hakkı yenmedi. yense bile zaten sözlüğe üye olarak tüm bunları kabul etmiş oluyorsunuz, bir nevi şikayet etmek boşuna, hele sanal bir üyelik için birine hakaret etmenin mantığını hiç anlamıyorum.
  • beynimde birtakım soru işaretleri çakmasına sebep olan yazar. yani aslında yazarla ilgisi yok, hoşgelmiş. hatta alışıldığı üzere şöyle söyleyeyim;

    on birinci nesil yazar, hoşgelmiş.

    fakat daha dün, bekleyen dokuzuncu nesil sayısının yaklaşık 10000 olduğunu söyleyen bir entry okumuştum. hadi biz sabırtaşı diye bir kategori ile sözlüğe girebildik, peki o bekleyen on bin kişi ve daha sonrasındaki onuncu nesil nasıl es geçildi merak etmekteyim.
  • sabırtaşlarının bir anda kıdem kazanmasına sebep olandır. artık eskiler denince akla sabırtaşları gelir sanırım... sanmayayım ya da.
  • onay bekleyen 10.759 tane 9. nesil, 23.659 tane 10. nesil ve 461 tane 11. nesil çaylaği nasıl atladiğini merak ettiğim 11. nesil yazar.

    bu işin sirri nedir ne değildir paylaşmasini rica ediyorum. aylarca senelerce bekleyen çaylaklara yaziktir diyorum.
  • neden onuncu nesil sabırtaşı yazar ünvanı verilerek aradan kaynatılmadığını anlayamadığım yazar, hoşgelmiş. "biz öyle aradan kaynatmayız" imajı verilmek isteniyorsa burada bir çelişki var gibi.
hesabın var mı? giriş yap