• senaryosu ve yönetmenliğini sadrac gonzález-perellón un yaptığı 2017 yapımı film.

    --- spoiler ---

    ilk olarak film bilim kurgu yerine gerilim tarzı olsaydı daha başarılı bir film olurdu gibi geliyor çünkü bilim kurgu kısmı çok eksik aynı zamanda hikayede çok boşluklar var. film ilk bakışta los cronocrimenes ve primer esintileri taşısada zaman yolculuğu kısmına onun kadar yaslanmıyor, hikaye odaklı ama hikayede eksik ve film bunu size vermiyor. aşırı bir sembolizm kullanımı yapılmış, bir yerden sonra bu neyin karşılığı, bu ne manaya geliyor derken zaten film kaçıyor gidiyor.

    yalnız filmdeki ev güzelmiş.

    --- spoiler ---
  • bilim-kurgu seviyorsanız, özellikle zaman yolculuğu temalı bilim-kurgu seviyorsanız kesinlikle izle-me-meniz gereken film.
    çünkü her anı ilk sahnede gördüğünüz kolunu gömleğinin içine sokan kızın protez kol sahnesi kadar çakma.
    evet çok üst düzey bir sinema seyircisi değilim ama sığ da değilim. yani ortalama bir sinema seyircisi olarak izlediğim şeye zaman veririm, anlamak için çabalarım, 'bu ne yea' deyip geçmem. ama bu defa diyorum. kötü senaryo, baştan savma kurgu ve berbat oyunculuk... (özellikle babanın, kız öldüğündeki oyunculuğu sinema tiyatro öğrencilerine, nasıl oyuncu olunmaz? başlığı altında izletilmeli.)
    bunca eleştirime rağmen hala izlemek istiyorsanız da en azından iyi bir ses sistemiyle ya da yüksek sesle izlemeyin çünkü alice'in cırnı çığlıkları katlanılabilecek gibi değil.
hesabın var mı? giriş yap