• yeni edindiğim pedal. 179 dolar sıfır fiyatı var. ortalama bir değer denilebilir.

    bunu boss ds-2 ile takaslayarak aldım. onun üzerine konuşacak olursam dağlar taşlar fark var. bossun en kötü yanı zayıf drive'i idi. bu ise dolu dolu.

    amfim marhall dsl-15; celestion greenback hoparlör takılı. gitar schecter custom solo6; seymour duncan custom custom bridge ve pearly gates neck var üstünde. diğer gitar da fender tele texas special neck ve duncan hot rails bridge takılı.

    pedalın iki kanalı var; overdrive ve distortion. overdrive tarafı boss bd-2ye oldukça benziyor. saat 12 yönünde transparan bir overdrive, gain sondayken de crunch bir ton var. blues işleri gayet iyi gider.

    ikinci kanal distortion kanalı, bu sert bir distortion değil, crunch ve distortion arası denilebilir. metal işlerinde zorlanabilir ama rock'ın her türüne gider. solo için de gayet yeterli.

    pedalın güzel tarafı şu, iki tane switch var ve overdrive tarafında ritm çalıyorken bir switchle solo için distortion kanalına geçebilirsiniz. her iki kanalın da sesi ayrı ayarlanabiliyor bu da çok iyi. ayrıca üzerinde tone ve isf tuşu var. ton biliğimiz bas ve tizi ayarlayan klasik ton. ton tuşu iyi tasarlanmış boğmuyor veya cartlatmıyor.

    isf ise blackstarın patetntli tasarımı. amerikan ve british tonları arasında geçiş sağlıyor. bu tuş aslında şu; amerkan tarafında mid cut yapıyor, midleri traşlıyor kompresyonu azaltıyor. british tarafında mid ve low mid ekliyor, kompresyonunu artırıyor. amerikan amfileri fender ve ondan ilham alınan mesa bas ve tiz ağırlıklıdır, mid scoop tondadır. marshall ise daha mid ve bas taraftadır, kompresyonu fazladır.
    bende blackstar ht5 metal amfi de var. marshall dsl de var, ikisini yanyana denedim isf, british tarafında ciddi ciddi marshall tonlarına yaklaşıyor gayet başarılı bir tasarım. işte bu tuş pedalda da var, ve pedala ton zenginliği katıyor. ben brit tarafına yakın tutuyorum saat 2 yönü gibi.

    pedal genel olarak bu şekilde. artıları bence iki pedalın da gerçekten de görevini yapması. ikisini de yarım yarım yapmıyor, ikisi de ne istenirse veriyor. bu açıdan düşününce fiyat uygun. boss'un klasik pedallarından daha kaliteli. özellikle true bypass olması çok güzel sinyalinizi zayiflatmiyor. pedal bu fiyat bandında çok iyi iş çıkarıyor. daha iyi bir şeyler arıyorsanız artık ufak ufak butik aletlere bakmanız gerekir. ee ne kadar pound o kadar sound
hesabın var mı? giriş yap