• daily telegraph, cbs filan gibi kuruluşlara spor hizmeti de veren oldukca meshur bir site...
    http://bleacherreport.com/
  • cbs sports'un official partner'i olan, sitesinde amerikan futbolu nfl, kolej futbol ligi cfb, basketbol ligi nba ve beyzbol gibi diger ivirzivir amerikan sporlari olan, supermodeller falan hakkinda da erkekler icin gayet guzel resimli makaleleler vb bulunan bir online spor, entertainment platformu. hos site.

    http://bleacherreport.com/
  • yanlış hatırlamıyorsam kaydolan herkesin makale yazabildiği bir site. yani farklı görüşleri okumak isterseniz güzel, ama sağlam bir kaynak olarak göstermek için çok yanlış sitedir.
  • hazırladıkları dünyanın en çılgın 25 takım taraftarı listesinde, fenerbahçe 5. sırada yer alırken galatasaray 4. olmuş.

    http://bleacherreport.com/…n-world-football/page/23
  • 6 tanesini hiç tanımadığım 20 futbolcu ile saçmasapan bir gelmiş geçmiş en iyi hollandalı futbolcular listesi yapmışlar.

    philip cocu var ama arjen robben yok, sneijder yok, kluivert yok, van nistelrooy yok. bleacherreport sen liste yapma bokunu çıkarıyorsun.

    20. philip cocu
    19. arie haan
    18. marc overmars
    17. coen moulijn
    16. frank de boer
    15. piet keizer
    14. johnny rep
    13. ruud krol
    12. edgar davids
    11. clarence seedorf
    10. faas wilkes
    09. rob rensenbrink
    08. frank rijkaard
    07. johan neeskens
    06. ronald koeman
    05. ruud gullit
    04. edwin van der sar
    03. dennis bergkamp
    02. marco van basten
    01. johan cruyff

    http://bleacherreport.com/…ayers-of-all-time/page/2
  • yaptıkları listelerin doğruluğunu falan bilmiyorum ama bilgi topladıkları kaynakların çeşitliliği ve etkin sosyal medya kullanımları açısından bildiğim en iyi spor haberleri sitesi. bir bunların snapchat hesapları vardır mesela. bleacher report team stream adlı uygulamaları da çok başarılıdır. özellikle futbolda gözlerinden hiçbir şey kaçmaz, team stream'de her şeyi bulabilirsiniz. tenis bölümü de fena değildir. kısacası popüler sporları takip edecekseniz, ne olup ne bitmiş bakacaksanız tavsiye ederim.
  • euroleague şampiyonluğumuzla haber olduğumuz site, twitter hesabı. ama farklı bir şekilde hahahaha.

    https://twitter.com/…port/status/866413888757039105
  • ana merkezi san francisco ofisi istanbul kemerburgaz 23.noteri ofisini andiran amerika'nin en onemli spor sitelerinden biri.
  • kalite açısından farklı standartları olan spor medyası kuruluşudur. örnek alınacak işleri var ama etkileşim için ayrı bir tutkuları olduğunu belirtmeye gerek yok.

    örneğin; steve nash ile özel içerikler üretiyorlar ve futbol yorumlatıyorlar, house of highlights'ı devralıp güzel görseller hazırlatıyorlar ama bütün bu güzelliklerin karşısında ancak fanzin hazırlayacak kalitede ve çapta olan sam tighe gibi bir isim üzerinden premier lig'i görüyorlar.

    bazen o kadar uydurma işlere imza atıyorlar ki ülkemiz insanından tut pakilere kadar herkes twitter'da küfür ediyor. işinin ehli olmayan isimlere büyük sorumluluklar vererek squawka seviyesine çıkmaları oldukça zor duruyor. futbol konusundaki rezalet içeriklerini görmek için kaynağı kendileri olan premier lig infografilerini incelemek yeterli.

    yalnız tüm bunlara karşın xxyyxx'in red şarkısıyla yaptıkları basketbol klibi ve sister nancyden esinlenilerek yapılan famous şarkının yer aldığı kobe videoları ayakta alkışlamalık.
  • evleren şenlik bir tüm zamanların en iyi nba oyuncuları listesi hazırlayan spor haber sitesi.öyle bir listedir ki bu pau gasol ginobili gibi oyuncular listede olup allen iverson gibi bir oyuncu listeye alınmaz,chris paul 28.sırada olabilir,kobe bryant top 10 dışındadır,dr j gibi bi oyuncu ilk 20 de olmaz gibi türlü türlü saçmalıklara sahiptir.umarım bu liste en kısa zamanda gözden geçirilir insanın gördükçe sinirleri geriliyor.
hesabın var mı? giriş yap