• bir ekşi sözlük yazarı. hoşgelmiş. * *
  • beni gece gece mutlu eden yazar*.

    bu gece sözlükte sıradışı bir şey yaşadım. birisi tüm entrylerimi sırayla okuyup** oylamış. aslında bu hareketi vaktiyle benim de çok sevdiğm birkaç yazara yapmışlığım var. ama o yazarlar bir harika*. tam da bu noktada bana sıradışı gelen ve anlamlandıramadığım şey ise kendi yazılarımın sefilliğinin farkında olmam. yani kimsenin birkaçını okuyup da "aman ne harika hepsini okuyayım" diyeceğini sanmam. işte oylanan entrylerimden birkaçını aynı kişinin favorilerine eklemesi beni bu başlığa getirdi (sherlock holmes mode on).

    aslında beni ilk götürdüğü yer bu yazarın yazdıklarıydı. ben de hemen son yazdığından başlayıp okumaya devam ettiğimde şu entrysine (bkz: #56548090) rastladım ve olay sonunda aydınlandı, kısmen. kısmen diyorum çünkü dönüp baktığımda henüz favorilerime eklediğim bir entrysini göremedim ve bu nezaketini neye borçlu olduğumu bilemeyerek aynı iadeyi ziyareti yapmış bulunuyorum.

    not: çok yanlış gelmişsem eğer, içimdeki işsiz ve işe yaramaz sherlock'u öldürüp bu yazıyı da buradan alır giderim :/
  • çaylak olmamıza rağmen, bizim yazdıklarımızı okuyan ve güzel cümlelerle ifade eden yazar.

    kendisine ikimiz adına da teşekkürlerimizi iletiyorum. sözlüğün adını yücelten yazarlardan birisi. düğünümüze davet edeceğiz, önce atanmam sonra da evlenme teklifi etmem lazım.
  • son derece kibar, beyefendi ve konuşkan bir insan. bugüne kadar hiçbir aksi yönünü görmedim, her daim pozitif olma derdinde. bugün sözlüğe gelişinin yıl dönümü sanırım. sanırım dedim kusura bakmasın zira nelerle uğraşıyorum bu ara haberi yok, kafa kalmadı. evleniyorum ben ya, uğraştırmayın beni böyle şeylerle!!! neyse şaka bir yana mevzu ben değilim; iyi ki yazmışsın ve iyi ki de buralarda beni de bulmuşsun. yazmaya devam et ki bizler de seni okumaya devam edelim. sözlüğün iyi insanlara çok ihtiyacı var. dilerim ki her şey gönlüne göre olsun.
  • deliler konseyi başkanından açıklama:

    yazarlığının birinci yılı ve aramiza katılışı kutlu olsun.

    beyefendiligini ve ince ruhunu hayatın hiç zedelememesi dileğiyle. naif bir insan, güzel düşünceli bir adam.

    ayrıca kpss yok. ekmek kadayıfı kaymakla olur. sanat tarihi ve arkeoloji okunmaz. bağdat iğrenç bir şarkı.*
    eror verdim galiba ama badicim sen bir kez daha hoş geldin.
  • bugün doğum günü bu zarif insanın. ben unutmuştum ama şükür ki hatırlatan bir yerler mevcut. umarım ki bundan sonra hayata dair umduğun şeylere kavuşursun. çok çok güzel günler yaşa inşallah bu yaşınla birlikte. güzel güzel haberlerini alalım. sağlıklı, mutlu, huzurlu ve aşkla geçsin bundan sonrası ömrünün. iyi ki doğmuşsun.
  • entrylerin bir numaralı şukela ve favorileyicisi; doğum gününün kutlu, hayatının mutlu olmasını dilediğim yazar. *
  • bugün doğum günüymüş. hep mutlu olasin doğum günü çocuğu.
    yeni yaşın huzur ve mutluluk getirsin.
    nice nice mutlu senelere..
  • doğum günü kutlu olasıca yazar. kendisine yeni yaşında onu çok mutlu edecek köklü ve güzel değişiklikler diliyorum. iyi ki doğmuş.
  • girdiğim yazıların (ekseriyetle tarihle ilgili olanları) zaman zaman çoğunu favorilere aldığını fark edince yeni bi takipçim olduğunu anladım ve iade-i itibar için ben de kendisini badilere ekledim, eksik olmasın. daha evvel tanıştık mı hatırlamıyorum fakat artık onun da gerçekleşmesi yakındır.

    uykusuz olduğumdan cümleleri güç toparlıyorum, fazla saçmalamadan ben kaçayım.
hesabın var mı? giriş yap