• bmw'nin x5 serisinde uygulamalarını tanıttığı park asistanının ismidir.
    siz park edeceğiniz mesafe yanında duruyorsunuz. sonra sistemi aktive edip hafifçe gaza dokunuyorsunuz, park için düşündüğünüz mesafe yeterli bulunursa; direksiyonu kendisi kontrol eden sistem kendi kendine park ediyor, hatta daha da abartıp, park edilen yerin yanındaki park ücreti ödeme mekanizmasına ödemeyi kendisi bile yapabiliyor.
    sadece oha diyor ve ilgiyle izliyoruz.
  • bmw'm olsa kesin kullanacağım uygulama. ama şu an yok, ilerde olacak gibi de durmuyor. ulan oyuncak araba koleksiyonu yapıcam diye başladım, tek alabildiğim vosvos'un 70lerdeki minibüslerinden biri oldu.
  • otomobilinizi akıllı hale getiren bmw ürünüdür. artık teknoloji çağındayız ve hayatımızda en çok vakit geçirdiğimiz araçlardan biri olan otomobillerimizin daha akıllı olmasını istiyoruz. tıpkı telefonlarımız, evlerimiz, bilgisayarlarımız gibi.

    benim bmw 5 serisinde kullandığım ve telefonumdan yönetebildiğim bir kaç özelliği var;
    1- bilmediğim mekana giderken telefondan konumu aracıma gönderebiliyorum.
    2- aracın kapılarını açıp kapatabiliyor, açık olan cam var mı bakabiliyorum.
    3- aracın kalan menzilini görebiliyorum.
    4- aracın farlarını açabiliyorum, kornasına basabiliyorum.
    5- aracın konumunu telefondan her an gönrebiliyorum.
    6- yaz aylarında araç güneş altında beklemişse, içerde oluşan yüksek sıcaklığı telefonumdan fanı devreye alarak bir nebze de olsa kırabiliyorum.
  • yakin zamanda yeni modellerinin hepsinde standart olarak sunulacagini tahmin ettigim faydali servis. son indirim hamlesi ile onemli olanin tuketici verisime erismek oldugunu ve big data olusturma yaklasimini on plana aldiklarini tahmin ediyorum.

    bunu su an yalnizca otomobil degil; beyaz esya, ev sistemleri gibi sektorlerde de goruyoruz.
  • btk kararı ile sikip atılan servislerden birisi, henüz borusan mercedes gibi bildirim falan yapmadı bakalım ne olacak
  • son güncellemeden sonra neredeyse 3 aydır samsunglarda çalışmamaktadır
  • uygulama android telefonlarinizda düzgün calismiyorsa, telefonun dilini ingilizce veya almanca olarak degistirip programi tekrar acin büyük ihtimal sorunsuz calisacaktir. sonra tekrar telefon ayarlarindan türkce yapip sorunsuz kullanabilirsiniz.
  • devlet nereden para keseceğini kesti
  • 30.06.2019 tarihi itibarıyla btk'nın getirdiği yasal zorunluluklar nedeniyle hizmetlerini sonlandırmıştır.

    --- spoiler ---

    değerli müşterimiz, bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu’nun (“btk”) 2018/dk-yed/27 sayılı kararı uyarınca araçlarda katma değerli hizmet sunumuna imkân sağlayan haberleşme sistemlerinde kullanılan sım kartların ülkemizde mobil elektronik haberleşme hizmeti sunmak üzere yetkilendirilmiş¸ işletmecilerden temin edilmesi veya söz konusu işletmeciler tarafından kontrol edilebilecek şekilde programlanabilir olması, ayrıca kullanılacak sunucuların türkiye’de bulundurulması gerekmektedir. bu kapsamda sunulan bu hizmetlerin durdurulması zorunluluğu doğmuştur. bmw connecteddrive katma değerli hizmetlerimizin satışları 26.06.2019 tarihi itibarıyla sonlandırılmıştır. btk kararında öngörülen yükümlülüklerin yerine getirilebilmesi, kapsamlı teknik çalışmalarının yapılmasını gerektirdiği için; bmw connecteddrive genel hizmet şart ve koşulları kapsamında zorunlu olarak tüm connecteddrive hizmetlerimiz 30.06.2019 tarihi itibarıyla sonlandırılacaktır. bağlayıcı yasal değişiklikler nedeniyle oluşan bu zorunlu uygulamayla ilgili göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. tüm sorularınız için bmw iletişim merkezi hattı 0850 252 10 10’dan bizimle iletişime geçebilir veya aşağıdaki sıkça sorulan sorular bölümünü inceleyebilirsiniz.

    --- spoiler ---

    kaynak
hesabın var mı? giriş yap