• tarantuladan tahtakurusuna kadar değişik şiddetlerde etkileyen, ağızla yapılan saldırı veya yeme girişimi
  • güney kore, seul şehrinde kaldığımız otelde 5. gün olan son gecemizde koluma yapılan eylemdir.
    üstünden 20 saat geçmesine rağmen 1 avuç büyüklüğünde kızarıklık ve yumurta büyüklüğünde bir şişliğe sebep olmuştur. dikkat edilmesinde ve hemen hastaneye gidilmesinde fayda vardır.
  • ne ısırdı bilmiyorum ama benim gibi yapılı adamı bile nakavt edebiliyor. kimsenin başına gelmemesini dilediğim durumdur. son iki gündür ortada kırmızı-siyah bir şeyler dolaşıyordu. tropikal iklim. her şey mümkün. mahalle komitesinden desteklerini istedim. geldiler. evi ilaçladılar. ama yeterli olmamış. sabahleyin uyandığımda kırmızı bir ısırık vardı. halsizlik de hasıl oldu. doktor geldi. ateşim biraz çıkmıştı. krem uyguladı. yarın da alerji testi ve diğer kontroller için hastaneye gideceğim. şimdi daha iyiyim.

    en nihayetinde böcek ısırığı denen meret, eve tıkalı kalmanıza neden olabiliyor. monçiçi gibi kaldım.
  • geçen gün çimlerde oturduk arkadaşlar ile. ben şort giydim ama piknik örtüsünde oturuyorduk ama böcekler için bir engel değil tabii ki bu... o ara çok kaşındı bacaklarım ama kolonya sıktım sadece. ertesi gün sanki bacaklarımda bilye varmış gibi kocaman 10 tane kırmızılık vardı ve kaşımamak için mahvettim kendimi. o gün bacaklarım da çok sızladı ve sürekli hapşurdum, başım ağrıdı. belki böcek ısırığından bağımsızdır ama çok fena oldular. aleo vera sürdüm ama çok da fayda etmedi. dün de her biri morardı çok garip oldular. en son annem harika bir şey aldı...(bkz: stilex jel) bunu sürdüğümden beri o bilyeler de ufaldı morartılar da azaldı.
    hemen sinek ilacı aldım gerçekten çok dikkat etmekte fayda var. biz ormandaydık insansız bir yerdeydik ama böcekler beni mahvetti. eğer bu gibi bir sorun ile karşılaşırsanız sakın kaşımayın ve geçmezse bu jeli ben kendim deneyip memnun kaldığımı size söyleyebilirim.
    edit: sanki reklam yapıyormuş gibi hissettim yok öyle bir şey shdndndn onun sayesinde azaldı diye belirtmek istedim sadece.
  • bana kafayı yedirtmiş konu. 1 haftadır evde bir şey beni deli gibi ısırıyor. bacaklarım, belim özellikle. sivrisinek olsa görürüm. hiçbir şey yok ortada. gece de gündüz de ısırıyor. deliricem.
    böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç?
  • (bkz: up)
hesabın var mı? giriş yap