• 600 konutluk dev, güzel, ne ararsan içinde var sitesi. ne var ki yönetim yıllar önce ellerinde olan iki koydan, hiç dalga almayanını -ki bu içinde bulunduğu güzel turgutreis beldesi için ender rastlanır aslında- satmıştır. şu anda da bu koyda yasmin bodrum malı götürmekte, sitenin bir kısım ev sakinlerinin sakin olamamalarına, gece yarılarına kadar kafalarının şişmesine neden olmaktadır. yine de herşeye rağmen tüm tesisleri, konumu*, bakımıyla güzeldir ormancılar sitesi. senede sadece maximum 10 gün giden ve kimseyi tanımayan kendim için güzel bir yerin eziyete dönüşmesinin de kanıtı olabilir.*
  • bir tepenin iki yamacına kurulu ikiz evlerden oluşan sitedir. bu evlerin bir kısmı denize inen yamaçta, diğer bir kısmı yola inen yamaç üzerine kuruludur. uyuz bir yönetimi vardır, azıcık ses çıkaranı pek sevmezler. yasmin bodruma görece uzak, yola bakan evler ise armonia devremülklerinden * haklı olarak şikayetçidir. velhasıl ormancılar sitesinde yaşamak mücadeleci kişiliğin belirtilerindendir.
    site, kadıkalesine yürüyerek 5 dakika, turgutreis'e 8 km mesafedir.
  • aynı tarihlerde yapılanmış olan ikiz proje kuşadası davutlar'da yer almaktadır. kuşadası ormancılar sitesi uzun yıllar orsenko adıyla anılmıştır.
hesabın var mı? giriş yap