• aslında başlık ''bodrum katında oturanların evin önüne gelen arabalara tepki gösterip park yaptırmaması'' olacaktı ama 50 karakter sorunu deyip söze geçelim.
    bu bodrum kat sakinlerinde ilginç bir kompleks var. bunların evlerinin önüne park eden araba sahipleri sanki tüm sülalesini elden geçirmiş gibi tepki gösteriyorlar.
    eve gelen ışığımızı kesiyor diyerek bahane üretseler de aslında içlerindeki ezikliğin dışa vurumudur bence.bodrum katta otura otura insanlara aşağıdan baka baka kendilerini böyle bir psikolojinin içerisine sokmuş olabilirler.
    nereye gitsem, park edecek yer bulamasam, mecburi bunların camının önüne park etmek zorunda kaldığım ve her defasında gördüğüm takıntıdır.
  • hayatımda hiç bodrum katta yaşamadan empati yapıyorum : takıntı değildir.

    bodrumda yaşayan adam orada yaşamayı "tercih" etmemiş. dünyaya açılan ufacık penceresinin önünde senin pek değerli arabanı park etmeni istememek de hakkıdır.
  • (bkz: bodrum kati evin onune araba park edip umursamayan o.cocugu)
  • kimse bodrum katında oturmaz, oturmak zorunda kalır.
    bakış açısı olarak o insanlar değil, sen bodrum katı penceresinden bakıyorsun dostum.
  • dünyada hiç kimse ama hiç kimse bodrumda yaşamak zorunda kalacak kadar fakir değildir, bodrumda yaşamak şehirde yaşamak istemenin bir sonucudur ve şehirde trafik de bir gerçektir
  • o evin sahibinden " camın önünü kapatmayın. " uyarısını duymamazlıktan gelir ama 2 gün sonra dükkanının önüne park eden başka aracın şoförüyle " dükkanın önü kapanıyor, başka yere park et. " kavgasını yapar.
  • eve günün belli saatlerinde giren gün ışığının sizin statü göstergesi olarak aldığınız arabalarınız yüzünden engellenmesini istememektedirler.

    bodrum katta yaşamak bir tercih değil, zorunluluğun sonucudur. bu duruma eziklik psikolojisi diyen insanların tez zamanda bodrum kata mecbur kalmasını diliyorum.
    insanların hayat şartlarını küçümsemek sizin iğrenç karakterinizini gözler önüne seriyor.

    asıl eziklik psikolojisi ve özgüven eksikliği arabasıyla, oturduğu evin kat yüksekliğiyle kendini üstün görmektir. dilerim hayat sizleri sert bir şekilde yere ah pardon bodrum katına çarpar da gerçekleri tadarsınız.
hesabın var mı? giriş yap