• diger kadin-erkek ili$kilerinden pek de farkli olmayan ili$ki... zira sonunda boka batacaktir!
  • başlangıçta boga burcu erkeğinin anlamsız umursamaz tavırlarına bir anlam veremeyen aslan burcu kadınının daha sonra bu davranışlarının, kırılmak istemeyen ve güveni herseyin önünde gören bir erkeğin duygusal dışa vurumu oldugunu anlamasıyla rayına oturan bir ilişkidir.
  • en güzeli bunları bir arenaya salıp seyretmektir.
    ancak oğlaklar aşağıdaki başlığa da göz atmalılar:(bkz: boga burcu erkegi oglak burcu kadini iliskisi)
  • erkegin serinkanliligi ve kadinin coskusu birbirini cogu zaman birer lego parcasi gibi tamamlarlar. kadin konu getirip durur, soyle mi olsa, boyle mi olsa, bunu ne yapsak, gecen soyle oldu, bla bla bla diye devam eder, erkek, bunlari bir guzel alir siraya sokar, haklarindaki goruslerini dile getirir, esini rahatlatir. halbusu, erkek koc burcuna mensup olsa ne yapardi: koyar kafayi oturturdu, paylasim maylasim hak getire.

    mutfak islerinde erkegin liderligi hatta cogu zaman elini tasin altina sokmasi cok normaldir bu isiliskide. cunku kadin isten eve geldiginde kafasinda radyoda calan sarkinin ona hissettirdiklerinden yarin ne makyaj yapacagina kadar bilimum konu varken, erkegin tek odak noktasi yemektir.

    yemegi yedikten sonra er kisi (yemek sirasinda esinin o gun biriktirdigi problemleri cozup, problem olmayan konularda da fikrini beyan ettikten sonra tabii) kendine gelecektir. o zaman soyle ayaklarini uzatip televizyon izlemek isteyecektir. kadin da ayni sekilde kendine gelmistir ama onun niyeti televizyon izlemek degildir, disari cikmak ister, gezmek eglenmek ister. halbu ki erkegin gunde en az bir saat kup gibi oturup malak gibi televizyona bakma ihtiyaci vardir. erkegin tuttugu takimin maci varsa televizyon, disarida onemli bir organizasyon varsa disarisi, yoksa evde oyun oynamak ve ortakca begenilen bir diziyi/filmi seyretmek sanirim en iyi cozum olacaktir.

    ikisi de deli gibi kariyerleri pesinde kosarlar. erkegin korumasi ve sayduyusu kadinin da sevgisi ve yakinligi bitmek tukenmek bilmezdir. onun icin de en zor zamanlarinda birbirlerine cok destek olurlar. olasi bir celiski halinde erkegin kariyerini degil de esini secmesi ve kariyerinden fedakarlik etmesi ancak ve ancak esini sonsuz sevmesi ile mumkun olur, ki bu uzuuuun zaman alir.

    ikisi de cok gururludur: biri ormanin biri ciftligin krali ya ondan. erkegin sabri ve hosgorusu nispetinde kavgadan uzak dururlar. amma ve lakin olay boga er kisisinin sabir tasini catlatti mi, kavgalari durmak bilmez. aslan bogayi et yigini olarak gorur, parcalamadan ici rahat etmez. boga da aslani bir cesit kedi olarak degerlendirip duvara yapistirmadan durmayi bilmez. bu noktada kadinin zorunlu haller disinda erkegi sinirlendirmekten siddetle kacinmasi gerekir. her turlu saygiyi gostermeli, surekli gururunu oksamali, olasi bir tartismanin basinda iken alttan almasini bilmelidir. tartisma alevlendikce boga erkeginin bekleyecegi alttan alma ve gururunu oksama olayi ustel olarak artacak, olay rayindan cikacaktir. barismalari ancak iki tarafin birden ozur dilemesine baglidir, konunun ne oldugundan bagimsiz olarak. evet bir taraf %100 hakli olsa bile kendisinden ozur dilendigi zaman o da davrandisi sekilden oturu ozur dilemezse o vakit yeni ve daha siddetli bir kavganin icine girebilirler.

    velhasil, iki tarafinda da etrafinda orulu olan gurur duvarlarini asabilirlerse hayati paylasmakla, fikirsel ve de cinsel uyumla cok mutlu olabiliriz. biz de kerevetlerine (ne demekse) cikariz.
  • birinin çok sevip sevgisinden boğması diğerinin boğulduğu sevgiden sıkılıp kaçması, kaçan kovalanınca kovması sonucu biten ilişki türüdür. böyle saçmalıklarla harcanıp yıpratılmamış olsa çok keyifli vakit geçirme halleridir. arkadaş olup eğlenmektir, birlikte yemek yapıp oturup yemektir, yorgunluktan ölene kadar dolaşmaktır, alışveriş yapmaktır , vizyondaki bütün filmleri izlemek , evin içinde koşturmak , sabahın köründe uyandırıp kahvaltı yapmak demektir. kıskanmıyorum havalarında dolanıp kıskanmaktır , o benim arkadaşım diyip üstüne bir de kıskandırmaktır. unutulamayacak kadar güzel şeyler yaşayıp inadına herşeyi mahvetmek demektir. birinin oturup ağlaması, diğerinin umursamaması demektir.
  • aslan kadınının kıpır kıpırlı karşısında boğa erkeğinin durağanlık dercesine varan sakinliği ilk başta zıt kutupların çekimi misali iyi gözükse de, aslan kadınının pençelerini çıkarması sonucunda bitmeye mahkum olan ilişki türüdür.erkeğin sevgisinin yoğunluğu bile bu ilişkinin bitmesine engel olamaz;çünkü aslan kadını için önemli olan söz konusu sevginin yoğunluğu değil, kendisine hissettirdikleridir.
  • her halükarda boğa erkeğinin dağılıp perişan olmasına sebep olacak ilişkidir.

    boğa erkeklerine tavsiye/uyarı:
    bir aslan bayanı görünce, (evet!.. "bayanı" hatta "bağyeni" hahahaaa.. )
    "ayyy bu ne şirin, ne tatlı şey..." diye düşünün ve hatta isterseniz bunu dile de getirin. bunda hiç sorun yok. hatta kendisini ve yapımında emeği geçenleri de takdir edebilirsiniz

    ama sonra arkanızı dönüp hemen oradan kaçıııııın.
    (şener şen'in topukları neticesine vura vura koşuşu gibi)

    aksi halde çok ama çoooooook canınız yanar.
    (aslan bağyeni de bu ilişkide ve sonrasında bir miktar acı çeker de yaşadığı ızdırap asla ama asla senin kadar olmaz be boğa erkeği kardeşim...)
    (sen en iyisi yengeç kadını (bağyeni deeel dikkatinizi çekerim.) yada ikizler kadını bak pampa. :)) )
  • 55 senelik evli dedemle ananemin ilişkisidir. tecrübeyle sabit.
  • eğer özgürlüğünüze düşkün ve yalnızlığınızdan da keyif alan bir aslan kadınıysanız arkanıza bile bakmadan dönüp kaçın derim. zira boğa erkeği (özellikle de göründüğü kadar olgun biri değilse) sizi hayatınızdan bezdirecek ve bundan da bıkmayacaktır. her koşulda da sizi suçlayacak ve sonra zeytinyağı gibi üste çıkacaktır...

    kısacası en güzeli;
    "seni uzaktan sevmeeeeeeeeek, aşkların en güüüzeeeliiiiiiii..."
hesabın var mı? giriş yap