• neden hakkinda bir entry yok diye merak ettigim kisi.
  • sedat peker v2.1
    özlü sözü de "umudun cesaretidir yaşamak"mış. "bir umuttur yaşamak"tan fazla ileri gidememiş tabi seviyesiyle.
  • instagramda denk gelerek "umudun cesaretidir yaşamak " özlü sözünü farkettim.düşünüyorum bi anlam veremiyorum.bir umuttur yaşamak bile bi derece anlamlı.ayrıca yeni nesil mafyaların çiçekli tişört ve dar,kısa paça pantolon modasına uyması nedir ya.
  • sedat peker'in eski 'capo'larından.

    ergenekon davası kapsamında tutuklanmadan önceki yıllarda, emniyet müdürlüğü tarafından gazetelere verilen sedat peker örgütünün hiyerarşik şemasında bağdat caddesi sorumlusu olarak geçiyordu adı.

    cumhurbaşkanlığı sarayı'nın bünyesinde bulunan 15 temmuz anıtını inşa eden firma, bugün kardeşi gökhan murathan ile ortağı oldukları bgm group inşaat adlı firmadır.

    devlet vermiş ihaleyi. alan memnun, satan memnun. hayırlı işler..
  • bugun kim oldugunu bilmeden hakkinda entry girdigim kisi.
    meger sedat peker'in tasmali elemaniymis.

    (bkz: pitbull'un yasaklanması/@mouse sanitary pad)
  • yaklaşık 2 3 sene önce kumar oynanan bir villa da çıkan çatışma sonucu gözaltına alınmıştı. o zamanlardan belliydi bu günlere geleceği instagram takipçisi 250 bin olmuş
  • eski dönemde, sedat peker adına çok sayıda icraat yaptı. sedat peker kendisini o kadar çok severdi ki en küçük oğluna boğaç'ın ismini verdi. fakat ergenekon sürecinde araları açıldı ve cezaevi sonrası boğaç kendi yoluna baktı. alemde herkes bilir ki sedat peker, boğaç'ın silahşörlüğü sayesinde çok merdiven çıktı.
  • vakti zamanında reina gece kulübüne gitmiştik, bizim masamızın tam arkasında kendileri ve tahminimce ailesi eglenmekteydi. bizim gruptan alkolü abartmış bir kız arkadaşımız erkek arkadaşının tuvalete gitmesini fırsat bilip bu arkadaşın masasına hareketlenip haddini aşan hatta tacize varan sacma hareketler yapmaya başladı. biz gidip bu kadını ikna etmeye çalışırken boğac kaan zerre kımıldamadı bir saniye olsun duruşunu bozmadı, tek kelime tepki göstermedi. günlük hayatta hiç bir ortak noktamız olmamasına rağmen orada efendiligiyle takdirimi kazanmıştır.
  • yakında kokusunu duyar herkes.
  • görünüşe göre 10 yıllık mafya babalığı mazbatasını almış. hayırlı olsun.

    neden on yıllık diyorum, çünkü bu, tepeye çıktıktan sonra en iyi senaryoda maksimum hayatta kalma süresi.

    zekaya bağlı olarak süre uzar ya da kısalır. ama kuşkusuz görünür olmanın bi bedeli vardır.

    (bkz: countdown started)
hesabın var mı? giriş yap