• gönül isterdi ki bold pilot'u jennifer lopez falan oynasın ya da beyonce. at gibi kadın tanımına uygun biri yani. zeynep hanım olmamış, çıtı pıtı bir insan.
  • 03.12.2018 tarihinde yayınlanan "çukur" dizisinde de filme inceden atıfta bulunulmuş ve izleyiciye mesaj verilmiştir. gidilesi filmdir, bold pilot efsanesi bunu hak ediyor.
  • at gibi kadın sözü hayat bulacak sanırım,umarım filmin sonunda zeynep ferah'ı vurmazlar.
  • çok kral filmdi. salon ağladı, (ben ağlayamadım yengeniz vardı !) ama en çok bold pilot görmüş, yaşamış ihtiyarlar ağladı.

    valla ben o yarışları bilen birisi olmamama rağmen filme doyamadım. filmle ilgili eleştirim karataş gibi bir adamın hayatının sadece drama odaklanarak aktarılması. kurgu kısmı da türk sinemaseverin dram manyağı olmasına basmış. eyvallah yaşanan da bir dram da işin aşırı bir başarı tarafı da var ve bu örnek yüzeysel tek filmle anlatılamayacak kadar geniş.

    bu hikayenin hakkı en az 2 filmlik bir seriydi. ilki karataş'ın atman ailesi ile olan tanışmasına kadar olan kısmı. bu ilk seride paralel akışta da bold pilot'ın hikayesi yürüyebilirdi. tay dönemi vb. böylece oluşacak seri, içerisinde pek çok şey barındırır, bazı yüzeysellikleri daha net işlerdi. ikinci kısımda ise sadece gazi kısmına değil gaziye kadar olan yarışları, diğer jokeylerle karataş'ın çekişmesini, işi öğrenmesini vb işlenirdi biz de doyum manyağı olurduk.
  • filmini izlemedim ama (bkz: 140 journos) 'un hazırladığı belgeselin ilk bölümünü izledim. benim gibi at yarışından hiç anlamayan bir adama bile "hadi oğlum, koş oğlum" tezahüratı yaptırmıştır. hele halis karataş ile olan bağını çok sevdim. büyük ihtimal ondan bahsedilecek olan ikinci bölümünü merakla bekliyorum.
  • efsane bir film yapmışlar, çok beğendim kesinlikle izleyin
hesabın var mı? giriş yap