• gerilim filmi gibi anlatılmış, sonu merak edilmektedir. konunun yeri üst sıralardır. up'lamak gereklidir ki aydınlansın.
  • andre santos acaba neden ikinci ligleri tercih ediyor...burnuma pis kokular geliyor
  • ulan şu ülkede nijeryalısı da brezilyalısı da yolunu buldu.herkes memleketi çözdü.yedi kuşaktır burdayız bir biz yolumuzu bulamadık.babam mı suçlu ? dedem mi ? yoksa ben mi?

    yok mu lan bize göre bi üçkağıtçılık? biraz da biz yapalım.ne güzel artık kimse şaşırmıyor bu olaylara.az da biz yaşayalım.
  • andre santos'un eski fenerbahçeli olması nedeniyle normal karşılanan skandal.
  • bir bolu'lu olarak tüm bolu'luların bildiği ancak dillendirmediği olaydır. yani klasik boluspor vakasıdır. olaylar şöyle gelişir. 1. lige yükselindiğinden beri öncelikle ilk yarı ilk 3-4 de kapanır. taraftarlar gazlanır. tam bu sene o sene denilen anda saçma sapan yenilgiler, inönüde 1. dk de eskisehir maçında çıkartılan kırmızılar, satılan maçlar olur ve en fazla 5-6 dan playoff girilir veya genelde girilemez ve sezon kapanır. bir sonraki sezon aynı film tekrarlanır. bunu gidin tüm bolu'lulara sorun, hepsi bilir. hatta bir spor sitesinden ilk yarı ve ikinci yarı puan durumlarına bakın sizde göreceksinizdir.

    lafı gelmişken, boluspor bunu para için yapmaz. zaten boluda tüm otoparklar boluspor'undur. yani senede en az 30milyon tl para girer kulübe. nereye gider muamma ama. bunun yapılış sebebi; yetersiz stadyum, heyecansız seyirci ve süper lige çıkarlarsa borç batağına gireceklerini düşünmeleridir. haksızda sayılmazlar. yıllardır bunca imkana rağmen yerinde sayan bir alt yapı ve maddi imkansızlık yöneticilerinin vasıfsızlığını veya nemalandıklarını gösterir.

    kısaca özetle bir akhisar olamayan spor kulübüdür. beni ve benim gibileride küstürüp lanet ettirmiştir.
  • andre santos'un üst üste iki penaltı kaçırması da çok ilginç. eski fb li olmasından dolayı insanın burnuna kötü kokular gelmiyor değil
  • salak filtresi görevi gören başlıktır.
  • yıllarca fettullah gülen'in yalakalığını yapıp 4.yıldızı alanlar mı dersin, sıyın cımırbışkınım diye yalayıp yalayıp stat yaptırıp kupa kaldıranlar mı dersin... bunların hiç birisinde utanma olmadığını görmemize sebep olan bir enteresan olaydır.
  • hala hic bir macin ozetinin bile cekilip yayinlanmadigini dusunursek insanlarin kuskulanmasini hakli bulmamiz gereken olay.

    sponsor yok, yayinci yok, passolig yuzunden taraftar da yok denecek kadar az. ortam pisliklere acik.
  • bi tane beyin fakirinin açtığı, ardından da bahisçi embesillerin acaba ya diye desteklediği itham.

    bu maçta mersin ilk 2 haftanın aksine, sözleşmelerini yenileyip lisanslarını çıkarttığı pedriel, tita, güven varol, mitrovic gibi süper lig düzeyinde oyuncularıyla sahaya çıkmış, kondisyon sorunu yaşamasına rağmen erken bulduğu gollerden sonra kapanarak galip gelmiştir. bizim takım zaten çok yeni ve etkili bir takım olmaktan cok uzak. elazığ maçında da üstün taraf onlardı, ümraniye gibi bu ligin altında bir takıma goller hariç pozisyona dahi giremedik. mersin aynı hafta evinde rahat kazandı.

    size bu kadar açıklamaya da gerek yok aslında. bütün hazırlıkların, çalışmaların emeğini, maçkolikteki istatistiklere bakarak insanları şerefsizlikle suçlayan bu gereksizlere çok bile. bi tarafı yırtıp borçlar temizlensin, kaynaklar oluşturulsun, takım iyi hazırlansın diye seferberlik ilan edilsin, gerektiğinde bütçe zorlansın, mutlak ihtiyaç diye ikinci sol beke diye 600 bin tl ödensin. adam gelsin bak abi penaltı kaçmış, ben bişey buldum edasıyla alsın klavyesini yazsın fındık kadar aklına geleni. o iddaa mı ne sikimse ordan bu tür suç ve şike ile gelecek paralarla, bu kulüpler ancak bi iki deplasman masraflarını çıkartır. lüzumsuz göt laleleri.
hesabın var mı? giriş yap