• türkiye'deki reklam yüzü olarak seren serengil ile anlaşan çevrimiçi alışveriş sitesi. kıza 250 bin lira veriyorlarmış bu iş için.

    .
  • biraz underrated kalmış online alışverişi seven insanların kaçırmaması gereken bir fırsat sitesi. sitede görülen anlaşmalı online alışveriş siteleri veya markaların farklı farklı yüzdeleri mevcut.

    olay da çok basit, site üstünden diğer sitelere geçiyorsun sonra yaptığın alışveriş fiyatının belirtilen yüzdesini sana geri veriyorlar. hediye çeki olarak falan değil direk cash olarak veriyorlar ve 30 lirayı geçtiği an bankana veya pay pal hesabına çekebiliyorsun.

    özellikle booking.com ile anlaşmalı olmaları ve yüzdeleri çok şukela.!

    üyelik için
  • yerli ebates.
    online alisverisi gercekten avantajli hale getiren bir uygulama. yalniz websitesini hic begenmedim, her seyi kocaman kocaman yazmaya gerek yok mesela.
    ayrica bonus harici ekstra indirim ya da hediye saglayarak daha cok kullaniciya hitap etmesi gerekir.
    ote yandan gec de olsa onemli bir acigin kapanmasidir bonusbay.
  • google chrome uygulamasını kullanarak bir aliexpress bir de hepsiburada alışverişi yapmama rağmen bunları işleme koymayan site. takdir sizin.

    bir de avantajix'i deneyelim bakalım.
  • denedim, çalışıyor.3 ay önce booking.com için kullanarak 3 ay sonra bana 54.98tl geri ödeme yapmış olan sistem.geçmişe göre sitede artan geri ödeme alınan mağaza sayılarının artması güzel olmuş.

    online alışverişlerden önce alışveriş yapacağınız sitenin verdiği extra bonuslar incelenerek ilgili siteye buradan yönlendirilmeniz yeterli.
  • online alışveriş yaparken para kazanmanın kolay bir yolunu sunan uygulama.
    sitesinde üye mağazaları sıralamış. daha önce duymadığım mağazaların bile üyelikleri var.

    üye olan mağazalar bazı günler ekstra iade fırsatı da sunuyor. bunun en cazip örnekleri markafoni ve boyner. alışveriş yapacağınız sırada bonusbay hesabınızın acık olduğundan emin olun. zira chrome eklentisi bazen log off olabiliyor. böyle durumlarda uygulama geçmiş alışverişinize yönelik bonus vermiyor.

    davet icin :
    https://www.artiway.com.tr/?r=2762658
  • benden de bi onay alan değerlendirilesi site.
    diyorsanız ki; internet alışverişini çok kullanıyorum, o zaman https://www.bonusbay.com.tr/?r=3126283 adresinden üye olarak kendinize ve bana bonus kazandırıp bu yola çıkabilirsiniz..
  • son günlerde yaptığım alışverişlerden gelen parayı biriken paraya eklemeyen site. noldu bozuldu mu acep?
  • fakir piçleri 10tl kazanmak adına link verme yarışına sokan sitedir.
  • avantajix varken zerre bulaşılmayacak site. ödemeler onaylar filan tamamen hikaye. bulaşmayınız.
hesabın var mı? giriş yap