• blogu için blogspot'tan "evet bizim istediğimiz de aynen buydu" diye bi teşekkür maili alması gereken beyefendi. hakkında söylenen her olumlu cümleyi aynı kızarmış yanaklarla okuduğunu yazmıştı bir kez. sevgiyle takip ediyoruz efendim.
  • 2009 yılından beri internet ortamından tanıdığım, şu anda ise kendini tamamen dövmeye vermiş (vegan dövme malzemeleri mevcut) şu anda vücudumda taşıdığım son 5 dövmenin sahibi olan über kişilik. arkadaşım diye demiyorum lakin bütün vücudum kendisinin yetenekli ellerine emanet.
  • yakında o hiç sevmediğim şehir istanbul'a bir kez daha gitme sebebim olacak dövme sanatçısı.

    ah bi de renkli çalışsa. inatçı adam.
  • uzun zamandır tanıdığım, çizimlerini çokça beğendiğim bir arkadaşım. son dönemde ise inanılmaz güzel dövmeler ile piyasaya girdi ve bence türkiye'de eksik olan realizm/portre çalışmalarıyla eksikliği güzel gideriyor.

    gözüm kapalı güvenerek kendisinden bir adet güzellik de ben edindim. çizimden ziyade asıl beğendiğim yönü müşteri odaklı çalışması. çizim kısmı, tasarım, aktarım hepsi şahane, ama asıl olay müşteri ile ilgilenmesi. yediriyor, içiriyor, bilgilendiriyor, kıyafet desteği * bile veriyor. dövme sonrası durum güncellemesi istiyor, bakım konusunda yönlendiriyor, gerçek bir reyiz.

    şimdilerde dövme yaptırmak isteyen ama kararsız kalanlar için hazır desenler de paylaşıyor. işlerine bakabilirsiniz.
    https://www.instagram.com/boramesutpalas/
  • yalnızca siyah-beyaz çalışan, özellikle realistik dövme konusunda aşmış dünya tatlısı dövme/tasarım sanatçısı.

    çok ama çok uzun süre hayalimdeki dövmeyi yapabilecek o cengaveri aradım. bora sayesinde hayalim artık vücudumla yekpare ve güller içinde.

    yeteneğine bir, öncesinde/sonrasında her şeyle ilgilenmesine iki, bu denli kafa olmasına üç diye gider listesi.

    içimden bir ses birkaç kez daha görüşeceğiz diyor.

    instagramı için buyrunuz
  • herkesin instagram profilini verdiği ama kendisinin instagram’a cevap vermediği dövmeci. döv beni diyeceğim adama ulaşamıyorum. ulaşırsam ve kendisi beni güzel döverse editlerim bu mesajı an itibariyle ulaşamıyorum.
  • aklımdaki dövmeyi yaptırabileceğim işini iyi yapan bir dövmeci arayışı içindeydim.bir çok iyi dövmeci vardı.ancak bora mesut palas ın işlerini gördüğüm anda dedim ki,işte dövmecimi buldum. kendisiyle irtibata geçtim,kısa sürede ön görüşme randevusu verdi. mesleki deneyimine güvendiğim için önerilerini dikkate aldım. dövme tasarımımı 3 günde bitirdi ve cumartesi günü 3 saat sürecek dövme işlemimizi gerçekleştiricez. cumartesi ve sonrası süreçlerinde editlemelerim olacak

    instagram hesabı:@boramesutpalas
    @freaktattootr

    edit: bora bey 3 saat süren bir çalışma ile dövmemi yaptı. dövmemi yaptırmadan önce 3 görüşme yaptık.tasarım üzerinde çalıştık. işinin ehli,profesyonel,kibar bir dövme sanatçısı.
    fiyat/performans değerlendirmesi yaparsam,10/10
    ayrıca acı hissetmedim. dövme işlemi sonrası bakım sürecimde de sıkıntı yaşamadım. tertemiz,acısız ve güzel bir dövme serüveni yaşadık*
    buraları okuyorsa,kendisine ve ekibine teşekkürler.
  • bir anlık "dövme yaptırcam ben yea" düşüncemi kendisine mail atmamı takiben, ertesi gün dönen ve randevu veren; dün itibariyle tanışma fırsatı bulduğum, üçüncü dövmemi yapan ve öncesi - sonrası süreç hakkında tüm bilgilerimi güncelleyen, dövme bittikten sonra "ağustos sonu bir tekrar uğra buralarda olursan, çocuğa bir bakalım, elden geçirmemiz gerekiyorsa düzeltelim" diyen müthiş hoşsohbet, eğlenceli, işinde bir o kadar titiz ve özenli kişiliktir kendisi.

    aklımdaki tüm fikirleri büyük bir sabırla dinleyerek bana uyacağını öngördüğü zarif bir figür çıkardı ortaya. sanırım diğer dövmeler için de kendisini ilerleyen dönemlerde rahatsız edeceğim.
hesabın var mı? giriş yap