• 20. bölümü itibarıyla muhteşem yüzyıl kösem'de şehzade mustafa'nın (sonradan sultan 1. mustafa - deli mustafa - olacak olan mustafa) gençliğini canlandırmaya başlayan, istanbul üniversitesi devlet konservatuarı sahne sanatları bölümü tiyatro bölümü öğrencisi olan genç arkadaş.

    doğum tarihi nedir bilemiyorum ama 19-20'den pek fazla olmasa gerek. ilerleyen haftalarda buralar değerlenir. buyurun, kendisinin instagram hesabına :

    https://www.instagram.com/borankuzum/
  • çok başarılı bulduğum, daha birçok defa göreceğimize inandığım yakışıklı oyuncu.

    aslen ankara'lı ve 1992'li

    yolu bahtı açık olsun. emeklerinin karşılığını alsın inşallah.

    adettendir yapmam lazım
    (bkz: buralar değerlenir)
  • çok iyi oyunculuk sergiliyor an itibariyle kösem'de.
    nereden tanıyorum diye düşünürken hatırladım analar ve anneler'de sol görüşlü bir öğrenciyi canlandırmıştı.
  • bu kadarı da fazla!

    sırf kusursuz oynanmış bir ruh hastası rolü için gerçek hastayı çıkar, dizide oynat, üstünden para kazan... hem hasta haklarına hem insan haklarına aykırı.

    en yakın zamanda gerekli makamlara şikayetimi ileteceğim(!)
  • 2-3 seneye 2-3 sezon devam edecek bir dizide başrol
  • hakkinda bu kadar az entry girilmis olmasina da, instagram hesabinin o kadar az takipcisi olmasina da sasirdim. cunku bir iki haftaya kalmaz gec kizlarin sevgilisi olur, paylasimlarinin altinda "sensiz olunmuyor ama yasanmiyor da be kuzum" tadinda yorumlardan gecilmeyecegini ongorebiliyorum. dunyayi ergenlerden kurtarabilsel suphesiz daha hos bir yer olurdu.
    neyse konumuza donelim, oyunculugunu basarili buldum. o mustafacanin haline gercekten uzuluyor insan. nasil bir padisah olacagini cok merak ediyorum.
    kiz kardesi rolunde de kuzey guneyin cemresinin olmasi garip geliyor. yani o kizi baska bir yerde gormek garip. yoksa bu kardesimizle ilgili bir durum degil. yolu acik olur insallah.
  • muhteşem yüzyıl kösem'in 24. bölümünde oyunculuğu ile tavan yapmış şahsiyettir kendisi. dize de en zor rol bu arkadaşın ve rolünün hakkını fazlasıyla veriyor. bence dizinin en iyisi. başarılarının devamını diliyoruz.
  • muhteşem yüzyıl kösem'den gitmesini hiç istemediğim. lütfen tahttan inse bile mustafa hep dizide kalsın, murat devrinde de kendini padişah sansın, bir şeyler yapsın ama gitmesin. bence deli mustafa bile bu kadar deli değildi. baby don't go.
  • kösem'in bu akşam yayınlanan 29. bölümünde kendisini aşmış olan şahsiyet. bir insan rolüne ancak bu kadar girebilir, bu kadar inanabilir, bu kadar hissedebilir. o inandıkça, hissettikçe, ekran karşısındaki seyirciler olarak bizler de zevkten dört köşe oluyoruz.

    şehzade mustafa'nın kapalı tutulduğu odanın tavanından delik açılarak kaçırılması sahnesi tek kelimeyle efsane olmuş. dizinin en muhteşem keşiflerinden biri kesinlikle kendisi.
  • analar ve anneler'de eczacı kalfasını oynayan da oymuş meğer. gerçi o dizide oynayan, bir iki kişi hariç, hemen herkes okan yalabık'ın gölgesinde kaldı ama...

    sadede gelelim; kendisinin gerçekten divane olduğundan şüphelenen hayli geniş bir kitle var. muhteşem yüzyıl kösem ekibinin en harika keşfi kendisi bence.
hesabın var mı? giriş yap