• --- naruto spoiler ---

    uzumakilerin naruto'dan olma, hyuugaların hinata'dan doğma bir oğlan çocuğu.

    --- naruto spoiler ---
  • naruto mangasındaki karakterlerden biri.

    --- spoiler ---
    kendisi uzumaki naruto'nun oğlu olmaktadır. son bölümde ortaya çıkmaktadır. manganın yeni serisi çıkacaksa sanki bu karakter üstüne olacakmış gibi bir izlenim vermektedir.
    --- spoiler ---
  • uzumaki naruto ile hyuuga hinata'nın ilk çocuklarıdır. kurama'nın çakrası kendisinde de mevcuttur. babasının tıpkısının aynısı lan resmen bebe. huyları, görünüşü falan.

    son zamanlarda görülen uzumakiler arasında, kendisi bir dahi olarak görülmektedir. ek olarak, babasının aksine henüz akademiden mezun olmadan evvel, kage bunshin no jutsu'yu eksiksiz yapabilmektedir.
  • yondaime hokage namikaze minato ve uzumaki kushina'nın torunu, nanadaime hokage uzumaki naruto ve hyuuga prensesi, kekkei genkai sahibi, hyuuga hinata'nın ilk çocukları, uchiha sasuke'nin öğrencisi.

    ayrıca belirtmekte fayda var; hashirama - tobirama +sarutobi hiruzen + jiraiya + minato + kakashi +naruto+konohamaru = boruto gibi bir çıkarımda sunabiliriz.
    kısaca bu çocuk konohanın en büyük şinobisi olmaya adaydır.

    babasının aksine "hokage" olmak gibi bir hayali, isteği yoktur. onun isteği sasuke'nin yolundan gitmektir
    ailesini çok sever, fakat babasının meşgul biri olması sebebiyle devamlı sorunlar çıkaran, dikkat çekmeye çalışan bir tiptir.
    details
  • kendisi hakkında bir manga serisi çıkmıştır. boruto: naruto the next generation

    --- spoiler ---
    manga açılışta yıkılmış bir konoha ile başlıyor. evet, kyuubi, orochimaru ve pain'den sonra bir kişi daha yıkmış konoha'yı. kim bilmiyoruz. sadece iki kişi gördük. kawaki ve uzumaki boruto. bunlar da birbiriyle kapışıyordu.

    daha doğrusu klasik dövüş öncesi atışıyorlardı. laf olarak. güçlenmişsin, seni babana göndericem falan... ve evet galiba naruto öldü amk. gerçi ölmemiş de olabilir.

    boruto'nun byakugan'ını gördük. kakashi gibi yüzü çizilmiş, eğer annesinin veya bacısının byakuganını aldıysa yani gözüne taktıysa fena söverim. lütfen kendi açmış olsun. ama olaylar oldukça değişiğe benziyor. oğlum konoha fena yıkılmış lan. ve naruto bile ortalarda yok. vay aq. neyse kyuubi çakrasını da düşününce biliyoruz ki boruto da epey güçlü. dövme ve katana yapmış kendine. bi de pelerin. sasuke-naruto karışımı bi şey oldu piç.

    bi de rakibi kawaki sanırım ninja falan değil. ninja çağını bitirdim diyor puşt.
    --- spoiler ---
  • ilk bölümlerini izlediğim animesinde, sasukeden bile sinir bozucu karakter. kardeşi himawari hem bundan daha güçlü hem zeki üstelik 4-5 yaşında. bu narutodan bile daha salak.
    tam ağzına vurulası bir karakter portresi çiziyor şu anda.
  • şu genç yaşında oldukça overpowered bir karakter. bebe zaten dedeye çekmiş yetenekli. babası gibi de sulu. ama babası en azından idealistti bir hedefi vardı bu anca sasuke amca sasuke amca...

    geninken bu bebe lightning, water ve wind chakraları kullanıyor. "genin" iken bak genin. daha akademiyi bitirmeden kage bunshin yapıyordu. rasengan'ı öğrenmiş, üstüne kendi imzalı rasengan'ı var, kieru rasengan. ootsutsuki toneri'den beleşe enayi doujutsu da elde ediyor, jougan. ootsutsuki momoshiki'yi enayiden ama güzelden yeniyor, o da bir şey veriyor: kaama. aq hayata bak la. şimdi de snake garaga'yı summon edebiliyor. bebe bal akıtıyor aq. hem de naruto'nun verdiği emeğin sadece 10da 1ini vererek. emek muhabbetini prodigyliğine bağlıyorum ama yine de yuh be krdşm.
  • naruto'nun namını, yıllarca uğraşıp kazandığı karizmayı, sempatiyi çizen velet.
    bir karakterde sevilmeyecek ne varsa yüklemişler buna ?! kolay vazgeçme, sürekli ağlanma, owerpower ve doğru dürüst çalışmadan, işine geldiğinde arkadaşlarına yamuk yapmak bunda, elindekiyle yetinemeyip sürekli söylenmek bunda...

    sasuke'nin ergenliği bile daha sevilebilirdi. bir de diğer karakterler o kadar iyi ki bunun yanında sanki bu villain gibi geliyor insana.

    mesela kardeşi himawari bundan olması beklenen her şey resmen. asla ailesine öfkelenmiyor, byakugan'ı erkenden uyandırdı, naruto'nun enerjisi ve sempatikliği ve moral bozmama özelliği ile kararlılığına sahip, hinata'nın sevimliliği ve sevdiklerine kızamaması gibi özelliklerini de bünyesinde barındırıyor. bijuular ile iyi anlaşıyor. kushina ve hinata'nın kızgın modu da var.

    sarada desen yine çok iyi, olgun ve sağlam karekter ama bu hırbo insana sinir krizi geçirtiyor sürekli.
  • naruto ve hinata'nın enceği. güzelim seri mahvolup gidiyor, ne gereği vardı bu kadar uzatmanın kardeşim
  • gerek izleyenler gerek bakınanlar vasat bulmuş bu karakteri, keza animeyi de öyle

    animenin yavaş ilerlediğine ben de katılıyorum. filler izlemekten kusar hale geldik artık. fakat ilerleyen bölümlerde çok daha iyi olacağını düşünüyorum ben. bir naruto olabilir mi ? kesinlikle hayır

    hyuga hinata ve uzumaki boruto’nun ilk evlatları, oğullarıdır. gerek hyuga geni, gerek uzumaki geni, gerekse kyuubi’nin çakrasını barındırdığından dolayı çok büyük yeteneklere sahip olacağını düşünüyorum ben. momoshki’yle olan savaşından sonra otsutsuki clanıyla da alakası olduğunu öğrendik zaten. bir de öğretmeni uchiha sasuke olunca beklentim git gide artıyor.

    ilk bölümün başında gösterilen kawaki battle’ı ve orada gözüken karma seal’ı nasıl elde edeceğini bekleyeniyorum bile
hesabın var mı? giriş yap