• erkek arkadaşlar evlilik oyun çocuklar oyuncak değildir, belli yaşlara gelmiş çocukların baba sorumluluğunu almak filme ortasından başlamak gibi bir durum yaratacak siz filmin başını anlamaya çalışmakla vakit kaybederken evliliğiniz kontrolden çıkacaktır bu işin ötesini berisini öngörmeye çalışın müstakbel eşinize evlilikle ve çocuklarla ilgili sorularınızı yöneltin. ciddi adımlar atılacaksa aile ve sosyal çevrenizi karşınıza almaya hazır olun. birebir tecrübem olmamakla birlikte yakın çevremde bu tarz evlilikler var, destek almak isteyen arkadaşlar yazabilir.

    boşanmış kadınla gönül eğlendirmek kadının rızası olsa bile iki taraf için de cahillik ahlaki ve aile yapısının çöküşün sebebidir. özellikle bu duruma çocuklar şahit olmak durumunda kalabiliyor onlar için zaten travmatik bir durum ve siz ne kadar alamayacaklarını düşünseniz de yanlış birşeyler olduğunu anlıyorlar. ve ileride bu tarz sorunlara gebe kalınıyor. bu tarz durumlara aşk sevgi gibi masum kavramlarla kılıf uydurmayın . kimse size sevmeyin sevilmeyin demiyor , evet zor olan etik olan olmuş oluyor ama sonuçları herkes için makul.

    etraflıca düşünüp evlilik kararını verdiyseniz kendiniz çocuklar ve toplum için hayırlı bir karar alıyorsunuz tebrik ediyorum ülkeye hayırlı bireyler yetiştirebilmeniz dileğiyle.
  • boşanmayı marifet gören kadınların sayısı git gide artıyor ya da bi onla bi bunla takılmayı adet edinmiş kadınların toplumdan tepki görmemek için çocuk yapmak maksatlı evlenip boşananları da var, tek tip değil yani bu kadınlar. neyse işte boşanmaların %90 ı zaten kadıların bir süre sonra ya da çocuk yaptıktan sonra boşanırım diyerek yaptıkları, içi boş, proje evliliklerdir. ve buradaki erkek boşanmanın sonrasında koynuna aldığı bir çok erkekten biridir, erkeğin başka bir ilişkisi yoksa gayet normal helalinden bir ilişkidir. eski koca nafaka ödüyorsa o zaman iş değişir, eski kocadan nafaka alıp onun bunun altında inliyorsa kadın helal değildir.
  • özellikle son bir senedir azımsanmayacak sayıdaki arkadaşımı tarif eden başlık. ilk sıralar geyik olsun diye takılıyordum. (bkz: dul fucker)

    çocukların psikolojisini etkilemedikleri sürece garipsemediğim davranış. ilişkinin kasıntısız ve büyük oranla tripsiz olduğunu anlatıyorlar. ben onların yalancısıyım. (bkz: bizim bi arkadaş)
  • boşananın kadın mı yoksa kadının çocuğu mu olduğu sorunsalı çözülmeden fikir beyan edilemez. aslında edilir ya. yani hani ister boşanmış ama çocuğu olsun, ister çocuğu boşanmış bekar/dul bir kadın olsun. gönül işi sonuçta bunlar. ha çocuğu boşanmış ama kendisi hala evli kadın konusunda yorum yapmak için daha derin bilgi sahibi olmak gerek.
  • kadının çocuğunun boşanıp boşanmaması kendisini ilgilendirmeyen erkek. ona ne yahu kimin çocuğu boşanmış, kiminki boşanmamış. sizin de iyice huyunuz değişti.
  • böyle bir arkdaşım var. kadın evlenmiş ayrılmış bir de çok tatlı bir çocuğu var. tanıştım kadınla. çok mutlular. bu gidişle bir kaç aya düğün var. diyeceğim o ki bazı şeyleri dert etmeden, yargılamadan anlaşabilmek önemli. gerisi zaten geiyor.
  • artısıyla eksisiyle çok düşünülmesi gereken birlikteliktir.
    "bizim de bir çocuğun olsun" repliğiyle devam eder... arada uyum varsa birlikte olunur ama ya 5-10 yıl sonra tekrar ayrılık yaşanırsa? sanırım ben direkt kötü senaryoyu düşünüyorum yada duygularım körelmiş.
    önemli olan mutluluk.
  • arkadaşlar saksı mısınız? ilişkisi olan bildiğimiz erkektir, artısı eksisi yoktur
  • insanların evliliğe ne kadar odaklandığını hayretler içinde okuduğum başlıktır. boşanmış bir kadın değilim öncelikle.
    birkaç entry okudum, hemen onlar ermiş muradına modunda evlendirmişler insanları. evleniyorlar da çocuğun durumu ne oluyor. yeni derdiniz hayırlı olsun.
    ilişkide kadın ve erkek, öncelikle birer bireydir. anne ya da baba kimlikleriyle bir ilişki başlatmaz ve yürütmezler. illa evlenmek zorunda da değiller. etrafım boşanmış ve çocuğu olduğu halde birbirine sadakatle bağlı, düzgün ilişki yaşayan insanla dolu.
    çocuğu olan boşanmış anne ve babalar zannettiğiniz gibi yana döne evlenmek istemiyorlar.
    bir defa sizin dizilerde izlediğiniz garip yaşamların dışında çoğunun gayet kurulu düzeni, evi barkı, işi gücü var. yine dizilerdeki gibi bütün hayatları o ilişkiye endeksli geçmiyor. insanlar en başta zamansız.
    hayatlarındaki insanla sadece hoş anları paylaşıyorlar. herkesin evi ayrı yolu sapa. aptal dizi filmlerdeki gurursuz, birine yıkılmaya çalışan salya sümük kadınları izleye izleye ayarlarınız bozulmuş.
    ayrıca yeni jenerasyonun evliliğe bu kadar saplanmasını çözemiyorum.
hesabın var mı? giriş yap