• ilk sayısının kapağında cansu dere ve " eksi sozluk yazarları yazıyor, otisabi nin kaleminden" spotunun yer aldığını haftalık dergisindeki reklamından öğrenilen erkek dergisi..
  • esquire'in yerini ne kadar tutacağı ya da alternatifi olup olmayacağı meçhul yeni bir erkek dergisi. çıkı$ını heyecanla bekliyor ve boxer giymeye devam ediyoruz.
  • "ekşi sözlük sitesi boxer'ln silah arkadaşı. ekşi sözlük,internetin fenomen sitesi otisabi ve diğer yazarlarıyla ilk kez bir dergiye tam destek veriyorlar."şeklinde vatanda ilanları olan yeni erkek dergisi..
    ama bu ilan biraz midemi bulandırdı:yani ekşi sözlük adını kullanarak tiraj yapmaya çalışıyorlar gibi bir hava sezdim,bu ilanı gören ekşi sözlük yazar ve okurlarının sadece %5i bile alsa dergiyi tiraj bir anda tavana vuracaktır.. bütün ekşi sözlüğün tam destek verdiği de nerden çıktı ayrıca..
  • sıfırıncı sayısını okumuş biri olarak diyebilirim ki, şahene bir dergi. dolu dolu.

    ekşi sözlük yazarları tirajı artırmak için değil kalitelerinden dolayı dergide yer almaktadır.
    kendine güvenen tüm ekşi sözlük yazarlarına derginin kapıları açıktır.
  • bundan alti yil kadar once gece gunduz lansmanini calistigimiz, son dakikada, brosurlerini baskiya yollama asamasinda hurriyet gruubunun yayinlamaktan vazgectigi dergi. demek dogru zaman bu guneymis.
  • 5.000.000 tl. kar$iliginda alinabilir dergi. tasarim, baski falan guzel, lakin icerigi esquire kadar dolu degil.
    daha ziyade i$in makarasinda bir dergi gibi. derginin butununu kastediyorum. belli bolumler mizah belli bolumler ciddi $eklinde takilinmami$... her yazi icinde $aka yapalim kaygisi var gibi.
    sonucta mizah dergisi degil, erkek dergisi...
    icerigin geli$tirilmeye ve net cizgilerle ayrilmaya ihtiyaci var gibi.

    sozlukle ilgili kisim, en ba$ta sozlugun varligi anlaminda cok cok guzel. ama o'nun iceriginde de rating yapacak yazi secimi problemli geldi bana. herkesin zevki ba$ka tabi ama bilemiyorum...
    hep beraber yarildigimiz $eyleri gormeyi bekliyor insan.

    ben gene de aldim, alirim.
    nedenk?
    maksat sozluk destekli ilk dergi kalkinsin.
  • ilk çıktığı gün diyarbakıra gelmeyerek beni sinir eden dergi.okumak için daha doğrusu angelina jolie için sabırsızlanıyorum.
  • elimdeki baskisinda matbaada bicagin kaymasi sonucu magenta hairline sayfa cercevesinin kapaginda görüldügü dergi, demekki orijinalini hazirlarken silmeyi unutmuslar.

    (bkz: mesleki takintilar)
  • gün itibariyle aldığım ve beach club yazısını zevkle okuduğum dergi.
  • giris bolumlerinde, internette harcanmamak icin uzun zaman beklediklerini soyleyen insanlarin olusturmus olduklari dergi..soylenecek cok sey var lakin o sivri dillerine malzememe olmamak gerek..
hesabın var mı? giriş yap