• başarıya ulaşması halinde tekstil endüstrisinin ve dolaylı olarak ülke ekonomisinin kurtuluşunu sağlayacak kampeyn.

    cep ya da adı her ne ise.

    boxer'ın ön kısmında bulunan düğmeli veya düğmesiz türleri bulunan yerden bahsediyorum.

    kime sorsam kullanmıyor, fonksiyonsuz.. "abi ben indirip işiyorum" diyor, "öbür türlü sıkışma oluyor, pantolonu falan batırıyor" da diyor..

    kadın okuyucular, konunun pipi detayı yüzünden ilgisizlik gösterebilir. ancak iyi bir ekonomi, kaliteli kozmetiklerin alım gücü eğrisindeki fonksiyonu açısından da önemlidir. buna rağmen hala sizi ilgilendirmediğini düşünüyor iseniz, ekşi itiraf başlığının ilk cüzünü hatmedebilirsiniz.

    ülke ekonomisinin geldiği noktada sektörlerin ihracat-ithalat açıkları ortadadır. son 20 yılda gündemimiz; medyum memiş, hande ataizi ve tarkan'ın çişinin gelmesi ekseninden kıraathanelerde dahi reel sektörün finansal analizlerinin konuşulmasına doğru kaymıştır.

    boxer'larımıza kabaca baktığımızda, cep kısmının maliyetinin, toplam maliyetin yaklaşık 1/8'i olduğunu (düğme hariç) fevkalade ifade edebiliriz. israf efendim! fuzuli israf!! kullanılmayan bir şeyi üretmek ve zavallı hemcinslerime cebren empoze etmek, kapitalist ve tekstilist bir terördür. ülke ekonomisine zarardır.. kardeşlerim.. artık bu teröre son demenin vakti geldi. ve taleplerimizin karşılık bulmaması ihtimali karşısında b planımızı devreye sokacağız: üçgen külot giyiyoruz etkinliği. taksimde toplanıp üçgen külotlarımızı giyiyoruz.. ve sonsuza kadar. haklı davamızı protesto ile savunuyoruz.

    ayrıca (bkz: boxer fiyatlarının pahalı olması).
  • (bkz: boxer bulamıyorlarsa slip don giysinler)

    şaka bir yana katıldığım kampanya. o küçücük yerden çükünü geçirip işeyebilen adamın vay haline.
  • 'boxer' kelimesini görünce birileri boxer ayaklanması hakkında yazmış deyip heycanlandığım başlık. ya sizin ne büyük dertleriniz varmış böyle
  • düğmesiz olanları var ondan kullan amk
  • (bkz: the don)
  • arada bir çükümü çıkardığım bu cebin kapanması boxerin görünüşünü bozacağından katılmadığım kampanya.
  • çok önemli bir soruna değinmiş başlığı açan yazar kardeşim. yıllardır her platformda dile getirdiğim ve çözülmesini istediğim bir problemdi. yalnız olmadığımı görmek sevindirici. örgütlenelim arkadaşlar. iç çamaşırı üreticilerinden hakkımız olan cepsiz boxerı alalım. stk'larla da iletişime geçmeliyiz.
  • adının trunk olduğunu bu başlık altında öğrendiğim don çeşidinden giydiğimden umrumda olmayan kampanya şeysi.
hesabın var mı? giriş yap