• yurtdışında olan bazı benzer formatların birleşimi gibi bir program.

    (bkz: botched)
    (bkz: say yes to the dress)

    tabii burada fark, kocalarına soruyorlar.

    sonuçta başvuran kadınlar kendi istekleri ile başvurduğuna göre, bize de laf düşmez diyip geçiyoruz.
  • evlilik programlarıydı, müge anlısıydı vs dahil televizyonda gördüğüm en hastalıklı, iğrenç format.
  • buram buram testosteton kokan program. kadın erkeğe sahip olamaz ama kadının bedeni erkeğine aittir... ana mesajı budur.
  • tv8 in süper saçma bir program.
    ilk bölümde bedri diye bir hasta ruhu koymuşlar kameranın önüne mal mal diyaloglar bir dediği ötekini tutmayan söylemler. izlerken ruhum daraldı lan. mine gibi aklı başında bir insan ile kendinen 12 yaş küçük kocası... bedri yaşça 12 ama zeka ve tutum açısından 21 yaş küçük bence.
  • yuva nasıl dağıtılır, kadın nasıl ezilir, onur nasıl kırılır gibi gayet başarılı mesajlar veren, acun çorlaması program.

    hele o dangıl dangıl dangalak heriflerin eşlerine davranış şekillerini falan da programa katmışlar... olmaz olsun sizin televizyonculuğunuz be!
  • çok gereksiz bulduğum ama içten içe önce ve sonrayı merak ettiğim saçmalık
  • bu programda bir teyze var kime benziyor bilemedim, onu düşünürken iğrençliğe maruz kaldım. sonunda da buldum, rahmetli joan rivers lan bu. estetikle joan rivers olmuş bir teyzeyi barındıran pislik program.
  • hiç de bile böyle çok daha güzel değiliz. kendi halimizle daha güzeliz ama çoğunluk bunu anlamayacak kadar katı yürekli, kadınlara seksi ve güzel olmadığı sürece değer vermeyi, saygı göstermeyi gereksiz görecek kadar katı yürekli.

    kadınların bile isteye katıldığını düşünmediğim program. yani bile isteye katılabilir ama bunu sağlayacak bi şey lazım bence, o da para. zaten televizyondaki her şey reyting üzerinden dönüyor artık. izlediğimiz çoğu program reyting sağlasın diye para verilerek oraya getirilmiş ve komutlandırılmış insanlar üzerinden işliyor. eğer para vermemişlerse bu kadınlara programa çıkmaları için, tek bir ihtimal etkili olabilir kadının isteyerek katılmasında, o da kendine hiç saygısı olmaması.

    çünkü her an, her yerde güzel, bakımlı, seksi, alımlı olması gereken bir cinsiyet değiliz biz. insanız tıpkı sizin gibi ama çoğunuzun gözünü modern dünyanın uydurma kuralları kapatmış. bunu yapan erkekler kadar kadınlar da aslında. mesela para verilse bile programa katılmamalıydılar, katılmayabilirlerdi. mankenlerin çoğu ünlerini arttırmak daha çok tanınmak için yüz güzelliklerini göstermek yerine vücutlarını seksi pozlarla göstermeyi tercih etmeyebilirlerdi. böyle olsa, erkekler de görecek kadınların sadece seksi olduğunda değerli olmadığını, belki düşünüşleri değişecek. keşke değişse... modern toplumla ilgili beni rahatsız eden bir sorun çözülse keşke...

    böyle programlar yarışmalar yaparak, insanların birbirine bağırmasını ve kavgaları merakla izlememizi sağlayarak iyice yok edin insanların içinde bulunan iyi duyguların hepsini. zaten harika bir toplumuz, gittikçe sorunsuz hale geliyoruz ya, siz de buna yardımcı olun.
  • (bkz: yalan)
  • programın devam etmemesi için imza kampanyası başlatılmış.

    `https://www.change.org/…lsin-programı-yayınlanmasın`
hesabın var mı? giriş yap