• ilgi alakanin sifir oldugu ,cevre duzenine ozen gosterilmeyen bozcaada daki ikinci camp alani.bu islerin yanlis insanlar elinde oldugu o kadar belli ki bir de otel konforlugunda kamp alani sloganiyla milleti kekliyorlar.cadirlarin onune bir masa sandalye koyun bari be.......
  • bozcaadanın en geniş kamp alanlarından birine sahip işletme. konaklama fiyatlarına yeme-içmenin dahil olmayışı üzücü bir detay. fakat kafeterya pahalı sayılmaz (bira 12 tl). ulaşım sıkıntısı yaşanmıyor ve hem sulubahçe hem ayazma koyuna yakın. diğer koylar için araç şart.
  • bozcaada'nın ayazma plajına yakın mutluluk ve huzur kokan kamp alanı. çalışanlar saygılı ve anlayışlı. kahvaltı iyi değil başka yerlerde yapmanız tavsiye olunur.
  • + çadır alanlarının üzerindeki gölgelikler güzel düşünülmüş, sabah çok erken saatte uyanmak zorunda kalınmıyor. bar fiyatları fahiş değil, standart bar fiyatları işte. sulubahçe plajına 4-5 dk yürüyüş mesafesinde. personel kibar/kafa dengi...

    - çadırlar birbirine o kadar yakın ki mahremiyet namına hiçbir şey yok. çocuk sussun diye anası eline telefon/tablet tutuşturuyo, o da sesi kökleyip saatlerce oyun oynuyo. birini uyarsan diğeri başlıyo, savaşmak beyhude... duşlardaki sular aniden kesilip, önünde uzun kuyrukların oluşmasına sebep olabiliyor. kesilmese bile, güneş enerjisiyle ısındığı için akşama doğru buz gibi oluyor. mutfak tırt, biranın yanına atıştırmalık bi şeyler alınır, o kadar. kahve isteyene kantin bardağında granül kahve veriyolar. birkaç lira harcasalar basit bi filtre kahve makinesiyle çok daha iyisini yapabilirler ama paradan ziyade vizyon gerek, istemek gerek. bu sadece kahve için değil, kamp alanının tamamı için geçerli. sanırım adanın tek kamp alanı ve boş çadır alanı için millet savaş vermeye hazır. dolayısıyla her kim işletiyosa, herhangi bir şeyi iyileştirmek için motivasyonu yok. böyle iyi diyodur, "nasıl olsa geliyolar"...
  • camping demişsin ama burası deprem çadırı dostum.
  • hizmet, ilgi sıfır. çalışanlar nezaketsiz ve ukela. temiz sayılmaz. giriş 15:00’da yapılıyor. (odalarda yatak dışında bir şey olmamasına rağmen. altı üstü bi çarşaf değişecek öğlen geldiyseniz iki saat bekliyorsunuz.) odalarda (bungalov) kapı numarası yok. gece vakti odanızı karıştırmak istemiyorsanız odanızı işaretlemeniz gerekiyor. gittiğim en kötü kamp tesisi. 10 üzerinden 4 veriyorum. (çok bile)
  • sanırım bayadır entry girilmemiş.

    kurban bayramı vesilesi ile 4 gün kaldım, çıtırdan görüşlerimi paylaşayım.

    öncelikle tesis temizliği konusunda süper hele ki bayram dolayı ile kalabalık ve pis olur diye düşünmüştüm ama gerek duş gerekse wc şimdiye kadar gördüğüm tesisler arasında şaşırtıcı bir şekilde çok temizdi. 1 sene önce tadilat gördüğünü söylediler ve günde 5 defa temizleniyormuş.

    mutfak olayı; tüp ve mangalı tek bir yerde yaptırıyorlar o biraz zahmetli oluyor ama diğer türlü düşündüğün zamanda her yer kül mangal dumanı ve pislik olduğu ve yangına sebep verdiği için hak verdim.

    ortak buzdolapları haftanın 2 günü bütün malzemeler boşaltılıp temizleniyor, bu da diğer tesislerde gördüğümüz buzdolabı pisliğini ortadan kaldırıyor. hatta gün ve saatleri yazmışlar eğer eşyanızın başına gelmezseniz direkt çöp oluyor. şu yönden mantıklı başka tesislerde adam kampını bitirip gidiyor malzemesi orada kalıyor belki 2 hafta pisliği orada duruyor kimsede atamayınca kötü bir durum ortaya çıkıyor, bununda önüne geçmişler.

    tesis barı gayet uygundu, çalışanlar için söyleyebileceğim sadece nazmi diye bir çocuk ile muhattap oldum gayet efendi ve yardımcı oldu her konuda diğerleri ile ilgili iyi ya da kötü bir şey diyemeyeceğim.

    günlük kendi çadırınızı getirirseniz 350tl onların çadırını kullanırsanız 500tl bu belki biraz daha düşük yapılabilirdi diyeceğim ama bu enflasyonist ortam ne pahalı ne ucuz onu bile ölçemez olduk.

    hiç suriyeli, afgan yabancı vs olmaması mutluluk vericiydi, gerçi ada genelinde yoktu.

    onun haricinde bozcaada için söyleyecek bir şey yok, mükemmel bir yer. sırasıyla akvaryum koyu, sulu bahçe, habbele ve ayazma gidilmesi gereken yerler. gün batımı vs olayları var ama bana pek gelmediği için ben bir kere zorla götürüldüm, güneş battı işte geldik :)

    tavsiye olarak giderseniz hiç yemek ve mangal olayına girmeyin derim ya da en fazla bir gün yapın yorucu oluyor.

    iyi tatiller.
hesabın var mı? giriş yap