• ing. hiç parası olmayan.
  • dünyanın en iyi dizisi.
  • muhteşem dizi. efsane dizi misfitsten beri pek sevdiğimiz joseph gilgunun preacher sonrası özüne ve aksanına döndüğü dizi. ağustos 19'un son haftası ilk sezon 6 bölüm olarak toplu yayınlandı. üzerine de daha tüm bölümleri piyasaya düşmeden 2. sezon onayını aldı.
    brassic ingiltere kırsalında yaşadıkları kasabada hayata kendilerince tutunmaya çalışan hepsi birbirinden arıza 7 arkadaşın hikayesi diyeceğim 80'lerde trt dinleyerek büyümüş biri olarak. ama bipolar vinnie ve ailesi olarak gördüğü diğer 6 kişi ile beraber yaşadıkları kasaba eşrafı alt orta ve alt sınıf ingilizlerin hayatına dair gerçek ama komik bir dizi bu.
    uzun zamandır izlediğim en iyi dizilerden biri oldu direkt.
    buralar değerlenir!
  • süper ingiliz dizisi.. preacher dan cassidy (joseph gilgun) döktürmüş gene . başlığa bakarsak değeri az bilinen diziler listesinde ilk sıraları alır.. düşünmeden izleyin derim...

    s01e05
    --- spoiler ---

    10 , 9 , 8 bir köpeği siktin .. 7 , 6 , bir kanişti .... ahauahua

    --- spoiler ---
  • harika bir ingiliz komedi dizisi. joseph gilgun başrol, aynı zamanda dizinin yaratıcılarından. bipolar bir karakteri oynamakta.

    ingiltere kırsalında bir kasabada geçen hikaye, birbirlerinden oldukça farklı ancak kendi içlerinde bir o kadar da renkli 7 arkadaşı barındırmakta.

    uzun zamandır hasret kalınan sağlam bir komedi açığını çok güzel bir şekilde doldurmuş iştir kendisi. durumun yarattığı komedi unsurunun üzerine çekim teknikleri olarak edgar wright abiden faydalanılmış, diyalog sunumlarında ise guy ritchie efekti mevcut.

    kısacası harika bir iş. seyredin. seyrettirin.
  • bu kadar az yorum olmasina sasirdigim dizi,karakterler kurgu gayet keyifli benim gibi evde zar zor dizi izleyen birini ikna ettiyse buralarin entry dolmasi gerekirdi
  • 1. sezonunu an itibariyle bitirmiş bulunmaktayım. açıkçası çok fazla dizi izleyen birisi değilim fakat şu sıralar ingiliz dizilerini takip etmeye çalışıyorum. ilk bölümde biraz sıkılmıştım ama sonraki bölümler de yapılan espriler ve 7 arkadaşın başlarından geçen olaylar hem komik hem de heyecanlıydı, bence sıkılmadan izlenebilecek bir dizi.

    2. sezonun olacağına dair onay alınmış fakat sky one'dan kesin bir yayın tarihi gelmesini merakla bekliyoruz. bir de umarım yeni sezon 6 bölümden fazla olur böyle çok çabuk bitiyor.
  • 3. sezon onayını alan sky one dizisi.
  • 7 mayıs'ta 2. sezonuyla geri dönecek sky one dizisi.
  • 7 mayıs'ta başlayacak 2. sezonunun fragmanı yayınlanan sky one dizisi.
hesabın var mı? giriş yap