• iddialara göre sup/tank olma ihtimali yüksek yeni lol karakteri.
  • tutacak lol karakteri. malphite, yasuo karışımı bir şey olmuş.
  • (bkz: braun)
  • daha çıkmadan nerf yiyen lol karakteri.
  • yetenek videosu buradan, minik bir preview videosu şuradan izlenebilen yeni lol şampiyonu.

    tank gibi tank, sadece tank olmak için var. kocaman kalkanıyla carry'sine hayvani koruma sağlayacak, cooldown'da yakalamak da zor gibi duruyor. ap tabanlı bir şampiyon ama hiç ap item'ı kasmadan da güzel hasarlar verilebilir, q'su canın yüzde 2.5 kadarını ek hasar olarak veriyor mesela.

    riot'a da para mı lazımdı nedir, çıkan son birkaç şampiyon hep karizmatikti hep attack şampiyonuydu, farklı karakterler görmek çok güzel. benim gibi tankseverler çok sevinmiştir heralde, ben şu an böyleyim: http://assets0.ordienetworks.com/…sbea891qfjmnk.gif
  • an itibariyle satışa çıkmış lol karakteri. kendisini satın aldım denedikten sonra görüşlerimi yazarım.
  • cok güzel olmus bir hero. ben nerf gerektigini sanmiyorum. oynamasi kolay degil. neredeyse her yetenegini kullanmak beceri istiyor. 2 kez oynadim simdilik ama cok güzel tanklayip, adcye nefes aldirabiliyorsunuz. ultisi bildigin malp. gibi savasi degistirebiliyor. 4 kez de brauma karsi oynadim vayne olarak, 4. kazandim. yani demek istedigim cok op olan ve hemen nerf gerektiren bir hero degil. onun disinda sup eksikligini büyük ölcüde giderir gibi geliyor. cok rahat turnuvalarda görebilecegimiz bir hero olmus.
  • ip dışında 14 yaşında ki bebelerin parayı bastırıp aldığı yepisyeni lol karakteridir efendim. o konuya döneceğiz ama karakter özelliklerine şöyle bir bakarsak, bir kaç maçta karşı karşıya geldik kendisiyle, öyle ana bacı op bir karakter değil, daha çok dengeli yapılmış bir karakter, riot bayağı bir cebelleşmiş anlaşılan. millet şimdi yeni yeni alışmaya çalıştığı için her lane'de kendisinin görür hale geldik. tank/mid taktiği yapan var, topta solo giden var, jung giden bile var ama en çıtırı tabi adc sup olarak gidendir. sıkıntımız ise, karakteri adam akıllı bilmediğimiz için karşımızda bir anda değişik skillere maruz kalabiliyoruz. özellikle pasifi çok etkili. kendi'de pasifi tamamlayabilir, adc'de tamamlayabilir, her türlü sonunda hatırı sayılır bir damage alma işine giriyoruz. ulti attığınızda harss diye kalkanı koyup, bütün ultiyi yalan hale getirebilir, ya da ben bunu gördüm ikinci vuruşta, civciv etkili bir ulti hasarı çıkarabilirsiniz. ultisi ise direk kıl bir ulti, tf'ye girerken herkesin pozisyonunu bozacak, geri kaçırttıracak, hatta ana bacı hasar verecek bir ultiye sahip.

    ilk konuya dönersek ise, bir maçta dayanamadım sordum, biladerim yaşın kaç diye, çocuk 12 dedi ya la. 12 yaşında çocuk skiniyle birlikte almış braum'u. ben 24 yaşındayım, evde mayonez ekmek takılıyoruz, bebe bastırmış parayı almış pederin kredi kartla. hayat çok tuhaf di mi azizim, vapurlar filan.
  • skill'lerin çevirileri çok hoş olan yeni freljord'lu support karakteri.

    (bkz: meydan dayağı)
    (bkz: yettim gari)
hesabın var mı? giriş yap