• uyeleri brezilyali olmayan ve iclerinden yalnizca solistleri kiz olan grup. nublu'da cikiyolarmis. ilk epleri lazy lover yeni piyasaya cikti.
  • nublu'nun pazar aksamini gece yarisi baslatiyorlar. rio'ya mi geldi, milano'ya mi, tokyo'ya mi, yo yo ma mi?
    dort kisiler; bir besincinin katilimina denk geldik biz, tromboncu, kara bir abi. oyle sevdik ki cicek verdik. kim abi o adam, kollari iki kurek boyu, bir ay kako sali calmadigi kaldi.
    http://www.braziliangirls.info/
  • adini, kendi isimlerinin tipkisinin aynisi koyduklari yeni albumlerini bu ayin basinda cikarmis, almanca, ingilizce, fransizca, ispanyolca (ya da brezilyaca) sarkilara sahip, new york lu grup. (bkz: corba) bilhassa homme sarkilari tavsiye edilir.
  • die gedanken sind frei ve don't stop adli enfes sarkilari olan, ayrica klavyede bebel gilberto ile de calismis didi gutman'in bulundugu grup. ``
  • bir an once hak ettigi yere gelmesini umit ettigimiz, new york city men$eili grup.

    sabina sciubba / vokal
    didi gutman / klavye
    jesse murphy / bas gitar
    aaron johnston / davul
  • cok unlenicekler oyle gorunuyo..verve'den albumleri ciktiktan sonra bi anda her yerde orataya cikmaya basladilar..6 martta new york times'in arts&leisure ekinde koca bi haberleri cikti..sonra abc'de late night show'a katildilar..sonra village voice'da haber cikti haklarinda..new yorker'da kocaman bi fotograflariyla bowery ballroom'daki konserleri haber yapildi..simdi turnedeler..o yuzden pazar gunleri para kazanamamaktan sikayetciyiz nublu calisanlari olarak..ama helal olsun..zaten yakinda geri donucekler..hasretle beklemekteyiz..
  • tonyterrino'nun teşhisinin isabetini dün gece çaldıkları nublu'nun kapısında içerden çıkan olursa girebilme ümidi ile bekleyen en azından 50 kişilik kuyruktan* anlayabildik.
  • brazilian girls diyince aklıma gelen şeyden çok daha güzeliyle karşılaştığım grup.
  • ayni kisiden 5 farkli yorum 5 farkli dilde ancak boyle cikabilir iste dedirten, arka bahcenin fonuna yakistirdigim ve cani gonulden new yorker'a gelmelerini istedigim ultra grup - albumleri son zamanlarda dinledigim en iyi albumdur, daha iyisini 2 aydir dinlemedim desem yalan olmaz...ha bu arada solist hatunun gozleri bir sir konusudur cunku ne albumde ne de konserlerinde gozlerindeki danteli cikarmiyor..

    edit: d&r 'a albumleri gelmis, hepimize hayirli olsun
  • bizim brazilian girls'den "msn" destekli, rolling stone gorunumlu alemlerin brazilian girls'une donusmus bir basari hikayesi. vay anasini, nublu sahlandiriyor.

    (bkz: norah jones)
hesabın var mı? giriş yap