• on parmağında on marifet bulunan harika insan, ülkemizde ise pek bir andırreytıd. umuyorum ve sanıyorum ki öyle kalır, yoksa p!atd klibi izleyip "bırendın çok yakışıklı di mi özgeee" diyen genç kızlar türeyebilir.

    (bkz: genç kızların sevgilisi)
  • geçen gün konserde donuna kadar (evet :d) soyunduğu için şu an twitter'da dünya çapında bir tt*. vücudu güzelmiş keratanın.
  • inanılmaz yetenekli ve şuradaki akustik performansında (diğer 4 video'yla birlikte) bir kere bile detone olmayan 29 bin oktavlık sesi olan vokal.

    izleyiniz, izlettiriniz. hatta nesilden nesile geçsin.

    not: video'nun 0:42. saniyesinde bir "fuck" diyişi var aman tanrım. hani biz abaza değiliz ama yani normal adamı bile soyundurur o derece. doğuştan itibaren damarlarında mesir macunu akıyormuş ki biz yeni öğrendik.
  • ses aralığını merak ettiğim panic! at the disco grubunun yakışıklı solisti. fazlasıyla yetenekli bir adam, çalmadığı ensturman yok. build god then we'll talk'taki o çello solosunu kendisi atmıştır mesela. bildiğim kadarıyla bir kafede çalışıyormuş p!atd öncesi. kocaman gözlerine çektiği kalemle bir johnny depp ekolünün devamıdır resmen. biraz fazla büyük dudakları vardır zannımca ama öpülesidirler kendileri. son performanslarından birinde donuna kadar soyunup bizi de eritmiştir resmen oyş. şöyle bir turnede tanışsak filan ah ah. candır can.

    sonradan gelen eklenilesi ek: beni mutlu edebilen tek erkek olabilir şu aralar. canım ne zaman sıkılsa müziğiyle sesiyle şenlendirmekte kendisi beni.
  • özellikle lets kill tonight klibinde beni benden alan genç. bir haftadır soluksuz dinlemekteyim bıkmayı geçtik sıkılma belirtileri bile görmedim kendimde. ve gerçekten bir yetenekli bir genç öğrendiğim kadarıyla... haa bir de i write sins not tragedies klibinde de o rujlu makyajlı haline de az gülmemiştim zamanında. yinede severim. iyidir iyi. :)
  • ortalamanın üzerindeki seviyede çaldığı enstrumanların günden güne artışını hayret içinde seyrediyoruz. piyano, gitar, bas gitar, banjo derken davul kaydına girdiğini de gördü bu gözler. sesi hakkında bir şey demeye gerek yok zaten. bu adama fazla fazla vermişler her şeyden. bazıları daha eşit bizden lan. cidden.

    ışık hızıyla akla gelen edit: iki gün sonra bi filmde başrol oynarken felam görürüz bu gidişle, yazdım buraya bakın.
  • ses tonu çok süper olan panic! at the disco solisti

    ayrıca: voice type: low tenor
    total range: e2-c7
    sung range: e2-a5
  • kendisi vine'da takip edilesi insanlar'dan biridir.şu videosundaki mimikleriyle senaryolarıyla da gözümden yaşlar gelmesine sebep olup beni benden almıştır.ama çoğu yakışıklı erkek gibi o da kendisine denk olmayan bir kadınla evlendi. (bkz: sarah orzechowski)

    sarah : http://cdn.buzznet.com/…-large-msg-126735892477.jpg

    brendon : http://media.tumblr.com/…mblr_lhaoghy6gj1qel1i1.jpg
  • vine'da karşıma çıkarak beni 6 sene geriye götürüp değişik duygular yaşatan müthiş adam. genelde ergenlikteki heyecanın getirdiği hevesle hayran olduğumuz şeylerden daha sonra utanırız veya o zamanki heves kaçar falan ya, ben hala ergenliğimdeki gibi seviyormuşum bu herifi. bi de gay sanıyordum, çünkü "too good to be straight" lafının karşılığıydı ama bildiğin evlenmiş adam hatta evli olmanın faydaları falan diye vine'lar falan çekiyo utanmadan.

    işin en can sıkıcı kısmı 'vine'daki çocuk' diye anılmaya başlamış, içim acıdı. p!atd gibi kurban olduğumun bi grubun solisti, bi ton enstrüman çalan, hayatımda duyduğum en güzel sese sahip erkek vokal olan bu insan bütün o amelelerle aynı kefeye konuluyo düşünsene.

    keşke bu kadar underrated kalmasaydı da konsere gelseydi canlı izleyebilseydik. oysa herkes i write sins not the tragedies'i çok sevmişti ama devamında neden böyle oldu anlamadım. sevsenize lan of.
  • 1 :) (bkz: kanye west'in bohemian rhapsody fiyaskosu)

    rahmetliden sonra bohemian rhapsodyi hakkıyla çığıran cengaver.

    sıfır detone.
hesabın var mı? giriş yap