• 2017 senesinin en iyi yapımlarından biri.
    sakin, sade olması gerektiği gibi.

    garden state vb gibi filmleri sevenler için
  • dave maccry'nin yönetmenliğini yaptığı komedi-drama türünde film. bu filmi spoiler vermeden nasıl anlatılır bilmiyorum ancak sakın ilk 10 dakikasına bakıp kapatmayın. filmin giriş sekansı ciddi bir drama şeklinde gidecek gibi görünse de film daha sonra tatlış bir feeling good tarzına dönüyor. hikayede gerçekçi görünmeyen insanı rahatsız eden kısımlar olsa da bence film izleyici ekrana bağlı tutuyor.

    bununla birlikte, bu filmin diğer tarafı kişinin sosyalleşme sürecinin değerlendirilmesi. sonuç olarak izleyin arkadaşlar

    her eve imdb
  • --- spoiler ---

    yönetmen dave mccary'in 2017 yılı yapımı filmi. film, bebekken kaçırılıp insanlardan izole bir yerde yaşatılan 25 yaşındaki bir gencin hikayesi. kendisini kaçıran karı kocanın hazırladığı animasyon karakteri brigsby isimli oyuncak ayının videolarından başka bir dünyası olmayan kahramanımız, polisler tarafından kurtarılıp gerçek anne ve babasına kavuşacak ve alışık olmadığı dış dünyaya adapte olmayı zorlanarak ta olsa başaracaktır.oldukça hoş ve eğlenceli seyirlik.
    --- spoiler ---
  • beni karmaşık duygular içerisinde bırakan ama yine de tam olması gerektiği gibi hissettiren yapımdır.

    son derece akıl dışı başlayıp izledikçe yorumlayabildiğiniz bir filme dönüşüyor, izledikçe daha çok merak ediyorsunuz ve herşeyin sonuçlanması için bir beklenti duygusuna kapılıyorsunuz.

    tüm film böyle mi devam edecek yani dediğiniz anda çok güzel bir sürpriz ile "hadi canım!" diye tepki vereceğiniz bir yöne sapıyor ve herşey burada inşa ediliyor. çok derin konulara değinse de hepsini köşesinden sıyırarak konuyu biraz daha komik ve garip tarafından ele alıyor.
    tabii bunun da bir nedeni var, ana karakterimiz james (bkz: kyle mooney) aynı zamanda senaryonun yardımcı yazarı, aynı zamanda saturday night live oyuncu ve yazarlarından; oldukça zeki ve komik bir şahsiyet (bkz: that's why). boyu da 171 cm imiş. *

    --- spoiler ---

    o yeraltındaki hayatından sökülüp atılma sekansları da tam bir doğum travması değil midir? sanki annesinin karnından ikinci kez doğuyormuş gibi. sanki sezaryen ile zorla dışarı çıkarılıyormuş gibi.

    --- spoiler ---
  • şahsına münhasır bir hikaye, izlenir ki bu. hem izlenmeli de...
  • inanılmaz güzellikte ve doğallıkta bir öykü. insanın bu öyküye film demeye dili varmıyor sanki uyumadan önce anlatılan hikayelerin yaşattığı hissi yaşatıyor izlerken. olması gerekenler olmadığında, insan 25 yaşında sanki tekrar doğduğunda olanlar üstüne kurulu. bittiğinde yüzde bir gülümseme bırakması izleyin izlettirin dememi kolaylaştırıyor.

    adettendir; tanım-2017 senesine ait en içten en izlenesi bağımsız yapım.
  • içinizdeki çocuğu okşayan bir film. gerçi içinizdeki çocuk klişesiyle midenizi bulandırmak istemezdim ama filmin özeti benim için budur.

    velhasıl çayınızı kahvenizi içerken, ailecek izlemelik tatlı mı tatlı bir film.
  • mark hamill az gözükmesine rağmen filmi bir üst seviyeye taşımış. seslendirme yeteneğini bu şekilde göstermeleri güzeldi. ayrıca başroldeki elemanın konuşmayı yeni öğrenen çocuklar gibi her duyduğunu tekrar etmesi çok güzel bir ayrıntıydı.
  • vurucu, dramatik, orijinal, güzel bir film. yılın iyi filmlerinden biri diyebilirim. hikayenin biraz hızlı ilerlemesi ve kafada ufak tefek soru işaretleri bırakması haricinde rengarenk keyifli bir film. izlenesi.
  • bu film bir başyapıt mi hayır değil. ama o kadar güzel ve samimi ki izlerken sürekli bir tebessüm içerisinde oluyorsunuz. bende bir sinema sevdalısı olarak bu filmde kendimden bir parça buldum belkide bu yüzden bu film benim için farkli bir yerdedir. izlemenizi tavsiye ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap