• su siralar ingiltere'de adini en cok soz ettiren metalcore grubu. 30 ekim'de "count your blessings" isimli debut albumleri cikti ve album cikar cikmaz kerrang'dan yilin en iyi yeni ingiliz grubu odulunu aldi. kesinlike dinlenmeliler.

    http://myspace.com/bmth
    http://www.bringmethehorizon.co.uk/

    "pray for plagues" isimli sarkilarinin klibi adresten izlenebilir:
    http://www.youtube.com/watch?v=awggplxeoku
  • bir jack sparrow repliği.
  • 29 eylül itibariyle suicide season albümleri ingiltere'de çıkmıştır. bu albümün epitaph records tarafından kasımda abd'de de piyasaya sürülmesi beklenmektedir. epitaph records'ın elinden kaçması beklenemezdi elbette böyle bi grubun...
  • ingilterede çok sevilseler de genel olarak metal dünyası tarafından yerden yere vuruluyor bu grup. açıkçası ben de dinleyip "bu ne lan" dedim ama seveni de çok işte memleketlerinde, pompala pompala nereye kadar. zaten son albümleriyle de screamo hadiselerine girmişler, ömürleri uzun olmaz kanımca.
  • onceleri daha cok fringecore olarak bilinen black metal ogelerinin metalcore ile harmanlanmis halini yapan ingiliz muzik grubu. vokalistleri oli sykes camiadaki kizlar tarafindan fazlaca begenilir. elemanlarinin yaslari fazlasiyla kucuk olmalarina ragmen cok teknik muzik yaparlar. gectigimiz sonbahar cikarttiklari suicide season adli cilali albumleri ile metalcore a fazlasiyla kaymis bir sounda sahip oldular.
  • 2004 ingiltere ciki$li deathcore/screamo - gorunum olarak emo - grubu. 1 demo, 1 ep, 2 albumleri bulunmaktadir. bir de cut up albumleri var bunlar sirasiyla;

    the bedroom sessions (démo - 2004)
    this is what the edge of your seat was made for (ep - 2004)
    count your blessings (2007)
    suicide season (2008)
    suicide season - cut up (2009)

    line up $oyle;

    jona weinhofen : gitar
    matt nicholls : davul
    lee malia : gitar
    matt kean : bass
    oliver "oli" sykes : vokal

    kanimca baya overrated bir grup ama seveni sacma sapan bir $ekilde fazla. hardcore fan diyoruz geciyoruz.
  • suicide season albümleriyle beni benden almış feci gaz grup. insan olun arkadaşlar biraz bu yaşta bu kadar hayvan müzik yapılmaz ilerilere saklayın biraz bunları.
  • suicide season albümlerinde half time olayındaki kaliteyi bariz abartmış grup. dayak şarkıları yapıyorlar resmen. oraya buraya paldır küldür girişmek için birebir.
  • her ne kadar grubu beğenmesemde 'suicide season' adlı albümlerinin 'suicide season cut up' şekli beni benden almakta, şarkıları yorumlayan dj gibimsiler (ne deniyor bilmiyorum) elektronik öğeleri şarkılara çakarak coşturmaktadır.
hesabın var mı? giriş yap