• bir fahişenin anılarını anlatan brezilya yapımı dram filmi.
  • --- spoiler ---

    akrebin tatlı zehri bir telekızın günlüğü adlı kitabın yazarının (filmdeki adı raquel) 17 yaşında são paulo’da başladığı telekızlığı anlatan film, affedersiniz adamın hamına koyuyor. gerçi kızın kötü yola düşmesi biraz tırt sebeple (zengin ailesine isyan eden üvey kız) oluyor, türkiyede olsa kızı pimaşla döverler rahat götüne battığı için ama olsun yine de büyük bir etki yaratıyor film. insan nefret ediyor geneleve gelen adamlardan ve onların tavırlarından. beni en çok koparan sahne, üvey ağabeyinin müşteri kılığında geneleve gelip, üvey kızkardeşinin ağzına sıçması olmuştu “oruzbu, ne istedin de vermedi ailen sana, bir daha bizim karşımıza çıkarsan bacaklarını götüne sokarım” minvalinde bir şeyler diyerek.
    --- spoiler ---
  • brezilyalı aktris deborah secco'nun döktürdüğü fena seksi bir filmdir. sıradan bir telekız kurduğu blog sitesinde müşterilerini puanlar, fenomen olur ve olaylar gelişir.
  • ziyadesiyle vasat bir filmmiş, netflix'te "belgesel mi la bu" diye tıklıyıp sonra da izlediğime pişman olduğum film. cast seçimini kim yaptıysa, başrole bu abla olmamış kesinlikle. hikaye, anlatım, karakterler hepsi çok suni geliyo izlerken. bir de sanki şu "dibe vurunca hayatın anlamını anlayıp bi anda imana gelen esas karakter" olayını çok göstere göstere ve sakil bi şekilde yapmışlar gibi. bir anda hastaneden çıkıyor ve hemen karar veriyor falan. bi anda o kadar ünlüyken, röportajlar faln yapılıyorken o hallere gelmesi de çok saçmaydı. yani öyle çok de şeyapmaya değer bi film değil demeye çalışıyorum kısacası.
  • --- spoiler ---

    geçişler fazla hızlı; bir anda dibi görmüşken bir anda çok kazanır hale geliyor, bir anda müptezel olup bir anda madde bağımlılığından sıyrılıyor falan.
    filmdeki en önemli eksik: gebelik, regl, cinsel yolla bulaşan hastalık gibi detaylara yer verilmemesi olmuş. beraber olduğu herkesin kondom taktığını sanmıyorum öyle olsa bile kondomun korumakta yetersiz kaldığı hastalıklar mevcut (hpv vs.) olduğu gibi yırtılan kondomlar da olmuştur. ayda 100'den fazla kişi ile beraber oluyor bu kadın. ne bir kürtaj sahnesi gördük ne bir gebelik önleyici iğne sahnesi... ayşe tükrükçü ile kıyaslamak abes olur ama kendisinin hayat hikayesini okursanız saydığım eksiklerin anlatılması gerektiğine kesinlikle katılırsınız.

    tanım:
    olay ekşi sözlükte geçseydi başlığı lisede sakso çeken kızın orospu olması şeklinde açılacak olan film.

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap