• bu sezon udinese'ye transfer olmuş portekizli futbolcu.

    ukteyi meth diye biri 2 yıl önce vermiş.
  • 1994 doğumlu orta sahanın ortasında görev yapan futbolcu. novara'dan udinese'ye transfer bedeli 2.5 milyon eurodur.
  • 20 yaşındaki portekizli orta saha oyuncusu. piyasa değeri 7 milyon euro olan bu kardeşimiz bu sezon serie a'da 10 maça çıkmış. 2 seneye portekiz a milli takımında görürüz herhalde.
  • aşırtma golleri ile nam salmış oyuncu. herkes bu orta saha oyuncusundan orta yapmasını beklerken gol atar. golcü mü orta saha mı belli değil.
  • müthiş bir oyun görüşü olan, yeni jenerasyondan takibe aldığım genç futbolcu. defansın arkasına sarkan ve iyi şut çeken bir orta saha.
  • 1 temmuz 2017'de udinese'den sampdoria'ya, 2 temmuz 2017'de de sampdoria'dan lizbon'a transfer olmuş. sampdoria sneijder'i aldı da o yüzden mi alır almaz yolladı acaba...
  • fm diliyle uzaktan şutu 20 olan, 23 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu. sezona müthiş jeneriklik gollerle başladı. yaşı ve oynadığı oyun itibariyle böyle devam ederse sporting kasasını güzel dolduracak demektir.

    23 yaşında olmasına rağmen şu ana dek 4 transfer yapmış. ve en pahalı transferi 8.5 milyon euro ile geçen ay sporting'e geçerek yapmış. malum piyasada beleşe yapılmış bir transfer.
  • sampdoria'nın kelimenin tam anlamıyla bedavaya bıraktığı oyuncu. aynı dönemde biz papa alioune ndiaye'ye 7.5 milyon verdiğimiz için millet fernandes gibi adamları 8.5 milyona alıyor biz kimlerle uğraşıyoruz diye baya sert bir yazı yazmıştım. her ne kadar ndiaye geldiğinden beri iyi oynasa da düşüncem çok değişmedi tabi. umarım ndiaye böyle oynamaya devam eder de sinirlenmem. konumuza dönersek fernandes sezona inanılmaz bir başlangıç yaptı, sporting'de çatır çatır gol atıyor. uzaktan şutları ve aşırtmalarıyla tanınan bir futbolcu zaten. ligde oynanan 4 maçta attığı 3 golle hemen adından söz ettirmeye başlamış. gollerin hepsi çok şık, adam gelir gelmez resital sunmaya başladı resmen.

    https://streamable.com/h9906

    https://my.mixtape.moe/qairbx.mp4

    https://streamable.com/alf7v
  • şu ana kadarki performansıyla bu yaz döneminin en iyi fiyat/performans transferi diyebiliriz. son beş maçında 5 gol 2 asist yaptı. gollerin neredeyse tamamı jeneriklik. 8 ve 10 numara pozisyonlarında oynayabilen, 23 yaşındaki oyuncu. böyle devam ederse 8,5 milyon euro olan değeri, 50 milyon euro len amqlara ulaşabilir.
hesabın var mı? giriş yap