• andrew brunson'la beyaz saray'da görüşen donald trump'ın açıklaması. rahip serbest kaldı ama abd'nin hırsı geçmemiş hala ümmeti tokatlıyor. dik dur eğilme dediniz reis kambur oldu resmen.
  • (bkz: #82272546)
  • ümmete selam çakmış. ahahahhaahhaaaa
  • ümmete "gelin bu rahibe tâbi olun, isa'ya ümmet olun. sizinkilerde iş yok" mesajı veren demeç.
  • ya serbest bırakılacak ya da.. denildikten hemen sonra şahitlerin alelacele ifade değiştirdiği, savcının 35 yıl yerine 10 sene talep ettiği, hakimin alt sınırdan ceza verip içeride yattığına sayıp serbest bıraktığı, önceden yandaş zerzevat tarafından '' ajan, hain, pkk-fetö yandaşı'' diye yaftalanan ama mahkeme öncesinde rahip brunson olarak etiketlenen rahip için abd'nin ettiği tehdittir.

    tehdit edilmiş ve gereği yapılmıştır.

    dünya lideri nasıl olunuyor göstere göstere sahnelenmiştir.

    7 düvelin elinden vatan kurtaran, cennet mekan atatürk bu durumu görüyorsa kahrolmuştur eminim.
  • trump artık kime atar yapsa bizi referans gösterecek, sonunuz böyle olur diyecek. demedi demeyin.

    malum şahıs yatıp kalkıp kılıçdar’a vuruyordu. kırk kere dedik kötü örnek oluyorsun diye, bak adam seni kendi silahınla vuruyor. aldı gazı gidiyor tabii

    (bkz: tüpçü fikret)
  • ümmetin ugramadigi başka bir başlık.

    (bkz: ağlama yar ağlama)
  • aktroll ihtiva etmeyen nadir siyasi ve politik başlıklardan bir tanesi.

    nerede lan bu dalyaraklar ?

    bik bik ötüyorlar ota boka. çıkıp konuşsunlar. çok kötü olacaktı diyor bak trump. siz sahibinizi pardon ülkenizi bu kadarcık mı seviyorsunuz ?

    yazık la, bi ton para veriyorlar bu amsalaklara bir de.

    tanım: trump dayının salvolarından bir buket, bir demet.
  • ne güzel başlık lan burası. bir tane bile sik kafalı ak troll yok, söv sövebildiğin kadar.

    artık ülkemizde vatandaşı tutuklanan devletler ne yapmaları gerektiğini öğrendi. merkel deniz'i aldı, macron gazeteciyi, ama onlar bu kadar ses getirmedi. brunson olayından sonra yaptırım gücü olan her ülke bunu dener. ajanı yakalansa bile takasa gerek yok, ne yapılması gerektiği belli.

    2003'deki çuval rezaletinden bile daha büyük bir kepazelik bu. çünkü tüm dünyaya bizde hukukun olmadığını, bir kişi ne derse onun olduğunu uygulamalı olarak gösterdik. hamdolsun.
  • büyük lokma ye , büyük laf söyleme.adam daha yargılanırken uçak havalimanında hazır bekletiliyordu.trump reis nedense teşekkürünü bağımsız türk yargısına değil rte 'ye yaptı.alemlerde dünya lideriyiz dersin ne olacak.
hesabın var mı? giriş yap